“La mine nici cicatrice nu a rămas, ți-o zic clar.” Mărturisirile lui Cătălin Zmărăndescu despre relația cu fiul său mai mare, Mihai


Fostul luptător profesionist,Cătălin Zmărăndescu, a făcut dezvăluiri despre subiectul controversat din viața sa, mai exact, relația dintre el și fiul cel mare, Mihai.


In articol:

Cătălin Zmărăndescu este în acest moment printre cei mai apreciați sportivi din țară, fiind un fost luptător profesionist. Totodată, acesta s-a făcut remarcat prin carisma și sinceritatea de care a dat dovadă în tot acești ani, pe parcursul carierei sale.

Ultimele dezvăluiri ale lui Cătălin Zmărăndescu despre fiul cel mare, Mihai

Cătălin Zmărăndescu, fost concurent al unei emisiuni TV care i-au adus mai multă faimă, este la a doua căsnicie. El trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Luiza, care i-a dăruit doi copii, pe Matilda și Cătălin Jr. Însă, acesta mai are doi copii din căsnicia anterioară, cu fosta parteneră Cristina, pe Alexandra și Mihai.

Recent, a participat la o emisiune online, unde a făcut dezvăluiri sincere despre viața sa. Cătălin nu s-a ascuns, și a ales să vorbească și despre un subiect sensibil și controversate, anume relația pe care o are cu fiul cel mare, Mihai Zmărăndescu

Cătălin Zmărănescu: “Mihai, fiul meu cel mare. Păi nu, în acest moment nu am un fiu mare, ci o fiică cea mai mare, Matilda Victoria, un fiu mic, îl cheamă Cătălin junior...Mihai...

e ceva departe în momentul ăsta.”
Prezentatorul: “Te doare chestia asta?”
Cătălin Zmărăndescu: “Nu mă mai doare nimic. A fost un moment, e normal, știi cum este, când te tai, durează până se închide rana...La mine nici cicatrice nu a rămas, ți-o zic clar. Din punctul meu de vedere sun împăcat că am făcut tot ce mi-a stat mie în putință ca să le fie lor bine. Că mint, că spun lucruri care vor ei să se audă, e strict problema lor, eu n-am să intervin niciodată. În schimb, am să spun o chestie simplă, e foarte ușor să se vaiți că nu ai, e foarte ușor să pozezi în victimă. De ce încă îl cheamă Zmărăndescu, dacă nu-i place numele ăsta? Să răspundă el.” a fost discuția la care a răspuns Cătălin Zmărăndescu.

Citeste si: Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita de soție, la Paris: „A spus DA”

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

Va pune capăt războiului sau nu, dacă fiul cel mare își va cere scuze în fața lui Cătălin

Cei doi au făcut patru ani de când nu își mai vorbesc. De când Cătălin și-a întemeiat o nouă familie, Mihai este de părere că ar fi uitat însă de el și de sora lui, făcuți cu prima soție, Cristina, cu care a avut o căsnicie timp de 14 ani. Cătălin Zmărăndescu a spus un “Nu” categoric în momentul în care a fost întrebat dacă își poarte ierta fiul, în urma tuturor lucrurilor controversate dintre cei doi. Acesta nu are de gând să treacă peste tot răul pe care l-a suportat din partea copilului său, Mihai.
Prezentatorul: “Dacă într-o zi vine și spune: iartă-mă tată?”
Cătălin Zmărăndescu: “Nu există, nu. A făcut mult prea mult rău, a mințit mult prea mult, ca eu să mai îngădui și el știe lucrul ăsta. E mare, e deștept, treaba lui, face ce vrea. Eu sunt genul de om care vede lucrurile altfel. Noi, ca părinți, avem o singură datorie, ca până la 18 ani să le oferim copiilor educație, hrana, îmbrăcăminte.”
Prezentatorul: “Ești împăcat cu chestia asta!”

Citeste si: Cine este Blaze. „Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii"

Citeste si: Cine este LAURA GIURCANU. "Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism"

Cătălin Zmărăndescu: “Corect! Voi v-ați întrebat vreodată ce pensie alimentară  plăteam eu lună de lună? Foarte mult, nu două-trei milioane, de ordinul zecilor de milioane. Nu contează, asta mai puțin contează. La 18 ani, dacă tu nu-mi demonstrezi că vrei să faci ceva, că ești la o facultate, că înveți, că vrei să faci ceva, nu mai e treaba mea. Matilda, Vladimir, dacă văd că la 18 ani nu au nicio înclinație către nimic, eu sunt tâmpit la cap să-i țin mai departe pe cârca mea?! Da, am o datorie până devine major, după ce ai devenit major, du-te și muncește, că n-o să faci tu 70 de copii, și tatăl tău și mama ta o să vină să-și dea și să-i crească.(...) Cred că ne-am dus prea departe cu subiectul ăsta, pentru mine este neinteresant, să-i dea Dumnezeu sănătate, dar să nu uiți un singur lucru: Dumnezeu își dă ceea ce meriți.”, a continuat Zmărăndescu.

Citeste si: Cine este ELENA MATEI. „Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă"

Totodată, Cătălin a simțit nevoia să explice faptul că indiferent de lucrurile dintre ei, el îi dorește tot binele copilului său, ținând să precizeze că dacă ar fi vrut să îi facă rău, ar fi putut să o facă destul de ușor, însă nu și-a dorit acest lucru.
“Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată, numai binele, dar pentru mine nu mai există și nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta. Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu. Dacă îi voiam răul, îl desființam de mult timp”, a mai declarat Cătălin Zmărăndescu.


Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita de soție, la Paris: „A spus DA”

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

Cine este Blaze. „Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Am acceptat situația.” Ilie Năstase a dezvăluit ce pensie militară încasează lună de lună. Fostul tenismen riscă sancțiune, după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri