Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita de soție, la Paris: „A spus DA”


Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, este pregătit să înceapă o viață nouă. Tânărul și-a cerut iubita de soție.


In articol:

Vara începe cu multe surprize în showbiz-ul românesc. Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, se pregătește de nuntă.

Tânărul este pregătit să își întemeieze o familie, așa că a decis să facă marele pas într-un loc de poveste, la Paris. Mihai Zmărăndescu și iubita sa, Alexandra, au mers la Paris, acolo unde tânărul a îngenunchiat și i-a oferit un inel superb pe logodnă femeii pe care o iubește și alături de care își dorește să îmbătrânească.

Imaginile cu Mihai Zmărăndescu și iubita sa au fost urcate imediat pe rețelele de socializare, acolo unde prietenii s-au bucurat nespus să vadă că cei doi pornesc pe un nou drum în viață.

„A spus ''DA'', a scris Mihai Zmărăndescu pe rețelele de socializare, alături de fotografiile emoționante.

Mihai Zmărăndescu și iubita

Mihai Zmărăndescu și iubita, la Paris

[Sursa foto: Instagram]

Și pentru că o cerere în căsătorie nu este perfecta și fără o cină, Mihai și logodnica sa au petrecut ore bune într-un restaurant parizian, unde au sărbătorit acest moment special din viața lor.

Mihai Zmărăndescu s-a certat cu tatăl lui, Cătălin Zmărăndescu

De mai mult timp, Mihai Zmărăndescu este într-un adevărat război cu tată său, fostul luptător Cătălin Zmărăndescu. Cei doi nu mai păstrează legătura de câțiva ani, iar Cătălin a făcut un ultim gest care i-a surprins pe toți. Acesta a decis să își acopere tatuajul cu fiul lui, iar gestul l-a dezamăgit pe Mihai.

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt. Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine.

A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare. Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu”, a declarat Mihai Zmărăndescu, pe pagina lui personală de Tik-Tok.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Blaze. „Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii"

Magda Pălimariu este însărcinată în șapte luni: „Am avut o perioadă destul de grea”

Sore și logodnicul ei și-au spus adio, după 8 ani: „Nu mai formăm un cuplu”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri