Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”
Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

Gagea a vorbit despre fosta relație și ce a simțit în momentul în care a văzut surpriza dintre Roberta și Sebastian.

Gagea a intrat în Casa Iubirii, convins că își dorește să își găsească o nouă parteneră de viață, iar chiar dacă acesta s-a despărțit de două luni, a considerat inițial că este vindecat și nu mai are niciun sentiment față de trecutul său. Cu toate acestea, în momentul în care Sebastian și-a aniversat ziua, Roberta i-a făcut o surpriză, iar el a cerut-o de iubită chiar de ziua lui, s-au stârnit niște sentimente în sufletul lui, care l-au făcut să își pună mai multe semne de întrebare.

Gagea: M-am gândit mai bine la situație. Nu mai am niciun sentiment față de trecut. Am avut o frustrare, mi-am dorit ceva și am primit altceva, dar nu prea am avut mari pretenții de la mine, nici de la ea.

Rebecca: Poate s-a întâmplat să nu fie omul potrivit pentru tine, nu că ai avut pretenții prea mari.

Gagea: S-a aprins ceva în mine de când i-am văzut pe Sebastian și Roberta, a fost ceva wow pentru mine, nu am crezut vreodată că o să am parte de o surpriză minunată atunci, dar după consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui. M-au întrebat și părinții cum sunt după despărțire, că e ceva normal, le-am spus că sunt bine.

Sunt 100% convins că din cauza asta am acumulat frustările pe care am.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rebecca îi sugerează lui Gagea că are nevoie de mai mult timp de vindecare

Citește și: Robi și Virginia, discuție în camera roșie. Ce au vorbit despre situația actuală a Rebeccăi? “Aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Sebastian și Roberta, surprize de zile mari de ziua lui. Tânărul i-a cerut să îi fie iubită, iar ea a ieșit dintr-o cutie de cadou. “Nu m-am așteptat niciodată în viață.”

Rebecca a venit și cu o teorie, deoarece a observat că în toate despărțirile fata este cea care suferă în primă fază, băiatul fiind cel care se distrează și neagă sfârșitul relației, iar abia mai apoi are parte de mai multe conștientizări.

Astfel, aceasta l-a întrebat dacă ar avea nevoie de mai mult timp pentru vindecare, deoarece două luni i se par puține pentru a trece peste o despărțire.

Citește și: Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Rebecca: Eu am venit cu o teorie care poate e așa, poate nu, dar eu am observat că într-o despărțire, să mă corectați dacă greșesc, prima dată cam fata suferă, iat băiatul nu vrea să accepte că suferă, se distrează, iese. Nu te-ai gândit că tu ai avea nevoie de mai mult timp ca să te vindeci de fosta ta relație? Totuși, două luni e un timp scurt.

Una este să trăiești zi de zi cu omul respectiv și una e să pui punct, să nu vă mai vedeți. Practic, nevăzutul și nevorbitul cu ea sunt de două luni.

Rebecca
Rebecca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Robi și Virginia, a doua șansă spre împăcare? Cum au petrecut cei doi sejurul la mare. „Dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies