Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”
Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

Gagea a vorbit despre fosta relație și ce a simțit în momentul în care a văzut surpriza dintre Roberta și Sebastian.

Gagea a intrat în Casa Iubirii, convins că își dorește să își găsească o nouă parteneră de viață, iar chiar dacă acesta s-a despărțit de două luni, a considerat inițial că este vindecat și nu mai are niciun sentiment față de trecutul său. Cu toate acestea, în momentul în care Sebastian și-a aniversat ziua, Roberta i-a făcut o surpriză, iar el a cerut-o de iubită chiar de ziua lui, s-au stârnit niște sentimente în sufletul lui, care l-au făcut să își pună mai multe semne de întrebare.

Gagea: M-am gândit mai bine la situație. Nu mai am niciun sentiment față de trecut. Am avut o frustrare, mi-am dorit ceva și am primit altceva, dar nu prea am avut mari pretenții de la mine, nici de la ea.

Rebecca: Poate s-a întâmplat să nu fie omul potrivit pentru tine, nu că ai avut pretenții prea mari.

Gagea: S-a aprins ceva în mine de când i-am văzut pe Sebastian și Roberta, a fost ceva wow pentru mine, nu am crezut vreodată că o să am parte de o surpriză minunată atunci, dar după consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui. M-au întrebat și părinții cum sunt după despărțire, că e ceva normal, le-am spus că sunt bine.

Sunt 100% convins că din cauza asta am acumulat frustările pe care am.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Rebecca îi sugerează lui Gagea că are nevoie de mai mult timp de vindecare

Citește și: Robi și Virginia, discuție în camera roșie. Ce au vorbit despre situația actuală a Rebeccăi? “Aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Sebastian și Roberta, surprize de zile mari de ziua lui. Tânărul i-a cerut să îi fie iubită, iar ea a ieșit dintr-o cutie de cadou. “Nu m-am așteptat niciodată în viață.”

Rebecca a venit și cu o teorie, deoarece a observat că în toate despărțirile fata este cea care suferă în primă fază, băiatul fiind cel care se distrează și neagă sfârșitul relației, iar abia mai apoi are parte de mai multe conștientizări.

Astfel, aceasta l-a întrebat dacă ar avea nevoie de mai mult timp pentru vindecare, deoarece două luni i se par puține pentru a trece peste o despărțire.

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Rebecca: Eu am venit cu o teorie care poate e așa, poate nu, dar eu am observat că într-o despărțire, să mă corectați dacă greșesc, prima dată cam fata suferă, iat băiatul nu vrea să accepte că suferă, se distrează, iese. Nu te-ai gândit că tu ai avea nevoie de mai mult timp ca să te vindeci de fosta ta relație? Totuși, două luni e un timp scurt.

Una este să trăiești zi de zi cu omul respectiv și una e să pui punct, să nu vă mai vedeți. Practic, nevăzutul și nevorbitul cu ea sunt de două luni.

Rebecca
Rebecca[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Robi și Virginia, a doua șansă spre împăcare? Cum au petrecut cei doi sejurul la mare. „Dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies