Robi și Virginia, a doua șansă spre împăcare? Cum au petrecut cei doi sejurul la mare. „Dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.”

Robi și Virginia, a doua șansă spre împăcare? Cum au petrecut cei doi sejurul la mare. „Dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.”
Robi și Virginia, a doua șansă spre împăcare? Cum au petrecut cei doi sejurul la mare. „Dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.”

Robi și Virginia au avut parte de un date unde au reușit să își spună mai multe lucruri.

Virginia și Robi au ajuns într-o ipostază în care tânărul nu s-ar mai fi văzut, asta după ce ea l-a ales pentru un date în afara casei, acolo unde au avut parte de mai multe momente de relaxare. Cei doi au petrecut clipe frumoase pe malul mării, plimbându-se pe faleză, iar după au mers pentru a face o activitate împreună și au ales călăritul.

Ce și-au spus Virginia și Robi la date

Citește și: Sebastian și Roberta, surprize de zile mari de ziua lui. Tânărul i-a cerut să îi fie iubită, iar ea a ieșit dintr-o cutie de cadou. “Nu m-am așteptat niciodată în viață.”

Date Virginia și Robi
Date Virginia și Robi[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cum o vede Antoni pe Ștefania, de când a intrat în casă. Cum a reacționat Cosmin: „E o femeie frumoasă, aș fi nebun să zic că nu m-aș îndrepta spre o femeie frumoasă.”

În acest timp, cei doi au vorbit chiar și despre subiecte mult mai avansate, deși nu și-au spus oficial că s-au împăcat sau ar fi pe acest drum. După mai multe activități, cei doi au mers și la o cină împreună, acolo unde Robi a spus că a rămas surprins în momentul în care Virginia l-a ales pe el la date. Tânăra a afirmat că până și pe ea a uimit-o propria alegere.

Virginia a ținut să ciocnească cu el un pahar de șampanie, însă tot ea nu a vrut să-i dea speranțe false ca el să creadă că șampania este pentru împăcare. Robi a ținut să întrebe dacă Virginia crede că el își va bate în continuare joc de ea, iar ea spus că îl vede ca fiind sincer, însă nu știe cât de mult va rezista așa.

Virginia: Cred că sunt singura care ți-a observat calitățile.

Robi: Cred că a observat și altcineva, dar nu a ținut să spună. Mulțumesc că m-ai ales pe mine la date, nu am fost convins că mă vei alege pe mine.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Virginia: Nici eu.

Robi: Serios.

Aveam un mic dubiu.

Virginia: Vreau să dăm noroc pentru acest date minunat pe care l-am primit.

Robi: Și eu vreau să dau noroc pentru o a doua șansă. Nu e neapărat că eu cred în a doua șansă, dar dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.

Virginia: A doua șansă...

Robi: Pentru împăcare.

Virginia: Nu e pentru împăcare.

Citește și: Marina Almășan face declarații uluitoare despre Andreea Marin! „Am invidiat-o”. Motivul pentru care prezentatoarea TV îi purta pică vedetei- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Robi: Pentru ce?

Virginia: Așa îți place ție să consideri, te las. Vreau să fiu mai maleabilă.

Robi: Mă vezi în stare să îmi bat iar joc de tot ce am făcut și de toate momentele...

Virginia: Nu este vorba despre asta, eu cred că ești sincer și îți dorești chestia asta, doar că nu știu cât o să te țină pe tine.

Date Virginia și Robi
Date Virginia și Robi[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cum o vede Antoni pe Ștefania, de când a intrat în casă. Cum a reacționat Cosmin: „E o femeie frumoasă, aș fi nebun să zic că nu m-aș îndrepta spre o femeie frumoasă.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies