Robi și Virginia, discuție în camera roșie. Ce au vorbit despre situația actuală a Rebeccăi? “Aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.”

Robi și Virginia, discuție în camera roșie. Ce au vorbit despre situația actuală a Rebeccăi?  “Aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.”
Robi și Virginia, discuție în camera roșie. Ce au vorbit despre situația actuală a Rebeccăi? “Aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.”

Robi și Virginia au ajuns în camera roșie, acolo unde și-au răspuns la mai multe întrebări.

Virginia și Robi par să încerce, încet, încet, să îngroape securea războiului, iar după ce au avut un date unde au făcut mai multe activități, aceștia au ajuns în camera roșie unde și-au continuat discuția pe care nu au terminat-o afară. Virginia a ținut neapărat să-l întrebe pe Robi ceva, considerând că nu i-a răspuns la o întrebare importantă. Aceasta vrea să știe dacă el poate să aibă emoții la început, iar mai târziu să devină altfel cu persoana cu care este sau se afișează deschis din prima, că abia mai apoi să ajungă să aibă emoții față de acel cineva.

Robi a vrut să explice toată situația aceasta pe cazul Rebeccăi, despre care el spune care vedea că prezintă un interes pentru ambii băieți. Acesta a mai spus că dacă femeile respective ar prezenta față de el un interes în egală măsură, el ar alege-o pe cea cu care ar fi mai natural.

Virginia: De ce nu ai răspuns la întrebare? Că uite, noi am tot vorbit până acum.

Robi: Care întrebare?

Virginia: De ce ai alege…

Robi: Nu..

Virginia: Fii atent! Lasă-mă pe mine, că noi ne-am contrazis. Care e varianta mai plauzibilă? Că dintr-o persoană cu care ai emoții poți să ajungi să fii tu în timp sau dintr-o persoană cu care ești tu mai deschis la început să ajungi în timp să ai emoții? Eu am zis prima.

Robi: Hai să luăm cazul Rebeccăi, da? Eu cred că are sentimente pentru ambii..

Virginia: Nu, sentimente nu are pentru niciunul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Robi: Nu sentimente. Prezintă un interes. Dacă femeile respective ar prezenta un interes pentru mine în egală măsură, aș alege-o pe cea cu care eu aș fi cel mai natural.

Virginia: Da, dar ea a zis că prezintă acel interes mai mult pentru Antoni. Bine, nu cred că mi-a zis. Așa am înțeles eu.

Cum vede Robi situația dintre Rebecca, Bogdan și Antoni

Citește și: Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin? „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”

Virginia și Robi
c[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Julia și Patrick, în Camera Roșie. Ce cred cei doi că s-a întâmplat la date-ul dintre Virginia și Robi. „Cred că s-au dus spre o împăcare, dar nu sunt încă într-o relație.”

Robi vede situația dintre Rebeca, Bogdan și Antoni exact așa cum a fost situația dintre el, Virginia și Julia, iar Virginia spune că Rebeccăi iar fi teamă ca Antoni să nu-i frângă inima, când despre ea spune că nu crede că ar fi văzut-o Robi ca fiind cea care să-l facă să sufere.

Robi: Vrei să-ți spun cum e Rebecca cu Bogdan și Antoni? Cum am fost eu cu tine și Julia, așa se simte ea.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Virginia:  Păi atunci ea e încurajată să fie cu Bogdan.

Robi: Nu înțelegi. Ea cred că simte o prietenie cu Bogdan, nu cred că este atrasă fizic.

Virginia: Aaa, dar le iei puțin diferit că ei îi este teamă și că Antoni ar fi bad boy, adică eu nu am fost….nu ți-ai fi fost teamă că eu te-aș face să suferi.

Robi: Nu ai înțeles, draga mea!

Virginia: Ba da, am înțeles. La ea e și chestia asta, de aia zic.

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Julia și Patrick, în Camera Roșie. Ce cred cei doi că s-a întâmplat la date-ul dintre Virginia și Robi. „Cred că s-au dus spre o împăcare, dar nu sunt încă într-o relație.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Povestea incredibilă a copiilor care merg cu roaba la școală: „Plâng și mă gândesc cum să fac să fie mai ok”. Tatăl micuților face declarații sfâșietoare

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies