Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin? „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”

Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin?  „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”
Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin? „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”

Andreea Mantea a avut o discuție cu Ștefania pe tema dorințelor pe care le are de viitor.

Andreea Mantea și Ștefania au avut o discuție, unde prezentatoarea TV a întrebat-o care erau dorințele ei înainte să-l cunoască pe Cosmin și ce anume își dorește strict legat de ea. Tânăra a spus că nu a avut timp să se gândească foarte mult ce și-ar dori să facă, deoarece abia a terminat liceul, însă și-ar fi dorit să își vadă mai mult de carieră și să investească în asta.

În momentul în care a intrat în casă, aceasta și-a dorit și un partener de viață care să o sprijine, însă nu s-a gândit și la familie.

Andreea Mantea: Până la Cosmin, care erau dorințele tale? Ce țeluri aveai?

Ștefania: Nu știu, să am și eu o relație de lungă durată, cineva să îmi dea atenție, să mă drăgălească.

Andreea Mantea: Pe lângă persoana a doua din viața ta. De tine strict și de persoana ta, tu cu tine.

Ștefania: Poate aș fi vrut să mai continui cariera mea. Dar asta nu înseamnă că nu o pot continua.

Andreea Mantea: Normal. Dar până unde te vedeai? Cum te vedeai?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ștefania: Sincer, nu aveam niște gânduri anume, pentru că abia terminasem școala, liceul, nu mă concentrasem foarte mult ce să fac pe parcurs, dar cu siguranță gândul de după ce am terminat liceul a fost să îmi văd de carieră, dar să am și pe cineva apropiat mie, să mă sprijine.

Cum s-au schimbat dorințele Ștefaniei între timp

Citește și: Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem fi perfecți. Așteaptă-ți zânul perfect aici și mai stai mult și bine.”

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, supărată că Sebastian nu a reacționat la așteptările ei cu privire la un posibil joc între Patrick și Robi asupra sa. „Dacă ar fi fost un joc, m-aș fi dus departe”

Andreea Mantea chiar a remarcat prima discuție a Ștefaniei  cu Robert din Camera Roșie, iar atunci ea îl plăcea pe acesta, dar chiar și așa, discuțiile avute despre familie au speriat-o și a făcut-o să-și dorească să nu mai audă de el nimic.

Între timp, apariția lui Cosmin în viața ei a reușit să îi schimbe aceste păreri și să simtă că are siguranța de care își dorește alături de el.

Andreea Mantea: Să nu te înșele, să nu te supere, să te drăgălească... Pentru că noi am văzut că atunci când ai fost în Camera Roșie și Robert te-a întrebat despre familie, chiar și noi ne minunam de ce Ștefaniei aceste întrebări.

Îi spuneam „Măi, Robert, uită-te la ea, are 19 ani, cum poți să o întrebi așa ceva?” Dar atunci i-ai spus că e prea devreme să te gândești la așa ceva.

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Ștefania: Da, dar pe parcurs mi s-au mai schimbat.

Andreea Mantea: A fost foarte supărată, îl plăcea pe Robert. Și i-a trecut instant. A zis „nici nu vreau să mai aud de el. Să nu se mai repete această cameră roșie.” Dar iată că Cosmin te-a făcut să simți toate aceste lucruri legate de familie. E foarte important.

Ștefania: Da. Nu spun că acum, când ieșim de aici, facem o familie, dar el mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.

Ștefania
Ștefania[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies