Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin? „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”

Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin?  „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”
Andreea Mantea, discuție serioasă cu Ștefania. Ce își dorea tânăra înainte să îl cunoască pe Cosmin? „El mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.”

Andreea Mantea a avut o discuție cu Ștefania pe tema dorințelor pe care le are de viitor.

Andreea Mantea și Ștefania au avut o discuție, unde prezentatoarea TV a întrebat-o care erau dorințele ei înainte să-l cunoască pe Cosmin și ce anume își dorește strict legat de ea. Tânăra a spus că nu a avut timp să se gândească foarte mult ce și-ar dori să facă, deoarece abia a terminat liceul, însă și-ar fi dorit să își vadă mai mult de carieră și să investească în asta.

În momentul în care a intrat în casă, aceasta și-a dorit și un partener de viață care să o sprijine, însă nu s-a gândit și la familie.

Andreea Mantea: Până la Cosmin, care erau dorințele tale? Ce țeluri aveai?

Ștefania: Nu știu, să am și eu o relație de lungă durată, cineva să îmi dea atenție, să mă drăgălească.

Andreea Mantea: Pe lângă persoana a doua din viața ta. De tine strict și de persoana ta, tu cu tine.

Ștefania: Poate aș fi vrut să mai continui cariera mea. Dar asta nu înseamnă că nu o pot continua.

Andreea Mantea: Normal. Dar până unde te vedeai? Cum te vedeai?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Ștefania: Sincer, nu aveam niște gânduri anume, pentru că abia terminasem școala, liceul, nu mă concentrasem foarte mult ce să fac pe parcurs, dar cu siguranță gândul de după ce am terminat liceul a fost să îmi văd de carieră, dar să am și pe cineva apropiat mie, să mă sprijine.

Cum s-au schimbat dorințele Ștefaniei între timp

Citește și: Julia și Sebastian schimb acid de replici! Roberta consideră că Julia este invidioasă: „Nu putem fi perfecți. Așteaptă-ți zânul perfect aici și mai stai mult și bine.”

Andreea Mantea
Andreea Mantea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, supărată că Sebastian nu a reacționat la așteptările ei cu privire la un posibil joc între Patrick și Robi asupra sa. „Dacă ar fi fost un joc, m-aș fi dus departe”

Andreea Mantea chiar a remarcat prima discuție a Ștefaniei  cu Robert din Camera Roșie, iar atunci ea îl plăcea pe acesta, dar chiar și așa, discuțiile avute despre familie au speriat-o și a făcut-o să-și dorească să nu mai audă de el nimic.

Între timp, apariția lui Cosmin în viața ei a reușit să îi schimbe aceste păreri și să simtă că are siguranța de care își dorește alături de el.

Andreea Mantea: Să nu te înșele, să nu te supere, să te drăgălească... Pentru că noi am văzut că atunci când ai fost în Camera Roșie și Robert te-a întrebat despre familie, chiar și noi ne minunam de ce Ștefaniei aceste întrebări.

Îi spuneam „Măi, Robert, uită-te la ea, are 19 ani, cum poți să o întrebi așa ceva?” Dar atunci i-ai spus că e prea devreme să te gândești la așa ceva.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Ștefania: Da, dar pe parcurs mi s-au mai schimbat.

Andreea Mantea: A fost foarte supărată, îl plăcea pe Robert. Și i-a trecut instant. A zis „nici nu vreau să mai aud de el. Să nu se mai repete această cameră roșie.” Dar iată că Cosmin te-a făcut să simți toate aceste lucruri legate de familie. E foarte important.

Ștefania: Da. Nu spun că acum, când ieșim de aici, facem o familie, dar el mi-a dat siguranța pe care eu o vreau.

Ștefania
Ștefania[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies