Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”
Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Julia, în lacrimi, după atacurile lui Robi față de ea.

Tensiune în Casa Iubirii, după ce Julia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, deoarece se tot simte atacată de Robi. Cei doi au avut câteva ieșiri nervoase chiar și zilele trecute, atunci când tânăra s-a simțit jignită de ceea ce a spus Robi la adresa ei, iar acum a izbucnit și a mărturisit că i se pare că ea este înjosită doar ca Robi să se pună bine în fața Virginiei.

Bruneta spune că nu este adevărat, iar dacă el alege să facă ceva,  o face pentru că el vrea,  nu pentru că este implicaăt în asta.

Julia: Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei și nu este corect absolut deloc.  Nu e normal să faci așa ceva, mai ales că nu i-am greșit cu absolut nimic.

Virginia: Dar până acum, când a glumit cu tine, a făcut tot să se pună bine în fața mea? Julia, nu mă mai implica! Dacă el face ceva, face pentru că vrea el, nu pentru mine sau din cauza mea, îți repet chestia asta.

Andreea Mantea: Dacă tu ai această părere, totuși, de ce te lași afectată?

Julia: Pentru că sunt obosită să aud mereu aceleași lucruri. Și când știi că un om îți tot spune că mă afectează și nu e ok în online că par o disperată, dar în 7 luni de când sunt aici, mi-a plăcut și mie de doi băieți, doi au fost.

Andreea Mantea: Ok, am înțeles. Dar nu ați stabilit asta acum două săptămâni?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

De la ce au început atacurile lui Robi față de Julia

Citește și: Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

Julia Casa Iubirii
Julia Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Andreea Mantea a ținut să întrebe care este motivul pentru care Robi are acest comportament, iar tânăra a spus că totul a început de la o glumă, atunci când ei erau în așteptarea unei noi fete.

Julia: Păi și de ce continua?

Andreea Mantea: Dar de la ce? Ce s-a întâmplat? Ce i-ai zis?

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

Julia: Nu știu. A, am zis de concurentă nouă.

Rebecca: A zis că așteaptă fată nouă. Iar ea a zis Robi, cred că tu aștepți fată nouă.

Julia: Și am zis “Că tot ziceai că aștepți să vezi, probabil, dacă te-ai schimbat”, iar de aici…

Julia Casa Iubirii
Julia Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies