Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”
Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Julia, în lacrimi, după atacurile lui Robi față de ea.

Tensiune în Casa Iubirii, după ce Julia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, deoarece se tot simte atacată de Robi. Cei doi au avut câteva ieșiri nervoase chiar și zilele trecute, atunci când tânăra s-a simțit jignită de ceea ce a spus Robi la adresa ei, iar acum a izbucnit și a mărturisit că i se pare că ea este înjosită doar ca Robi să se pună bine în fața Virginiei.

Bruneta spune că nu este adevărat, iar dacă el alege să facă ceva,  o face pentru că el vrea,  nu pentru că este implicaăt în asta.

Julia: Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei și nu este corect absolut deloc.  Nu e normal să faci așa ceva, mai ales că nu i-am greșit cu absolut nimic.

Virginia: Dar până acum, când a glumit cu tine, a făcut tot să se pună bine în fața mea? Julia, nu mă mai implica! Dacă el face ceva, face pentru că vrea el, nu pentru mine sau din cauza mea, îți repet chestia asta.

Andreea Mantea: Dacă tu ai această părere, totuși, de ce te lași afectată?

Julia: Pentru că sunt obosită să aud mereu aceleași lucruri. Și când știi că un om îți tot spune că mă afectează și nu e ok în online că par o disperată, dar în 7 luni de când sunt aici, mi-a plăcut și mie de doi băieți, doi au fost.

Andreea Mantea: Ok, am înțeles. Dar nu ați stabilit asta acum două săptămâni?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De la ce au început atacurile lui Robi față de Julia

Citește și: Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

Julia Casa Iubirii
Julia Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Andreea Mantea a ținut să întrebe care este motivul pentru care Robi are acest comportament, iar tânăra a spus că totul a început de la o glumă, atunci când ei erau în așteptarea unei noi fete.

Julia: Păi și de ce continua?

Andreea Mantea: Dar de la ce? Ce s-a întâmplat? Ce i-ai zis?

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Julia: Nu știu. A, am zis de concurentă nouă.

Rebecca: A zis că așteaptă fată nouă. Iar ea a zis Robi, cred că tu aștepți fată nouă.

Julia: Și am zis “Că tot ziceai că aștepți să vezi, probabil, dacă te-ai schimbat”, iar de aici…

Julia Casa Iubirii
Julia Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies