Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”
Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Ceartă între Roberta și Robi. Ce anume a deranjat-o pe tânără la el.

Momente de tensiune între Roberta și Robi, iar toate aceste lucruri au ieșit la iveală în cadrul Galei de seara trecută, atunci când tânăra ar fi fost acuzată că ea e cea care a dus la cearta dintre Robi și Sebastian. Blonda a mărturisit că i s-a părut că Robi a ridicat tonul la ea, însă fetele au încercat să îi comunice faptul că în discuția avută cu Robi au fost vizate toate fetele și că nu i-a spus nimic particular ei.

Roberta: A fost un circ din nimic și recunosc, dar eu am fost foarte încărcată de anumite chestii, iar când Robi vorbea…

Rebecca: Dar nu vorbea cu tine. Pe material s-a auzit “când aduceți”, vorbea cu toate fetele.

Virginia: L-a întrerupt și i-am zis și lui Robi “Ascultă, că e în favoarea ta”, adică era vorba despre toate.

Andreea Mantea: Când a ridicat Robi tonul?

Fetele: Nicio clipă.

Andreea Mantea: Cine l-a ridicat?

Robi: Am ridicat tonul la Roberta?

Andreea Mantea: La Julia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Julia: La mine.

Virginia: În momentul acela.

Julia: La mine. A zis să nu îl mai întrerup că e în favoarea mea.

Roberta susține că Robi ar fi țipat la ea

Citește și: Rebecca și Gagea au fost provocați să se gândească la motivele care i-ar putea lega din punct de vedere amoros:„Simt că între noi doi ar putea să fie mult mai mult decât este la momentul actual.”

Roberta, Virginia și Julia
Roberta, Virginia și Julia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”

Pe fondul discuțiilor, Roberta a continuat să susțină că Robi a ridicat tonul la ea, iar aceasta a fost întrebată în repetate rânduri de Andreea Mantea și de fete dacă acesta este adevărul.

Tânăra a ținut să adauge că este dreptul ei să vadă lucrurile așa cum dorește, iar Rebeca a ținut să îi spună că are obligația să transmită realitatea. Cosmin a susținut că Roberta a denaturat un pic situația, dar ea a recunoscut că în momentul acela era foarte încărcată și tensionată de cele întâmplate.

Roberta: A fost la modul cum mi s-a părut mie.

Virginia: A țipat la tine?

Roberta: Așa mi s-a părut. Am dreptul să văd lucrurile așa cum vreau eu.

Rebecca: Ai obligația să spui adevărul.

Cosmin: Ai denaturat un pic adevărul.

Roberta:   Recunosc că în momentul acela eram foarte încărcată.

 

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Robert și Roberta au pășit în „Cuibușorul Iubirii”! Ce au discutat cei doi concurenți: „Pari așa stabil într-o relație. Pare că știi ce vrei, ce îți dorești.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies