Julia și Patrick, în Camera Roșie. Ce cred cei doi că s-a întâmplat la date-ul dintre Virginia și Robi. „Cred că s-au dus spre o împăcare, dar nu sunt încă într-o relație.”

Julia și Patrick, în Camera Roșie. Ce cred cei doi că s-a întâmplat la date-ul dintre Virginia și Robi. „Cred că s-au dus spre o împăcare, dar nu sunt încă într-o relație.”
Julia și Patrick, în Camera Roșie. Ce cred cei doi că s-a întâmplat la date-ul dintre Virginia și Robi. „Cred că s-au dus spre o împăcare, dar nu sunt încă într-o relație.”

Julia și Robi au ajuns în Camera Roșie, acolo unde au discutat despre Virginia și Robi.

Julia și Patrick au ajuns în Camera Roșie, deși Julia a crezut inițial că acesta o va chema pe Virginia. Tânărul a spus că nu și-ar dori să se mai bage momentan între Robi și Virginia, deoarece ar fi văzut între ei anumite semne cum că și-ar dori să se împace, iar Robi i-a atras de mai multe ori atenția tânărului cum că Virginia râde mai mult cu el.

Julia: Tocmai vorbeam cu fetele și ziceam că o chemi pe Virginia.

Patrick: De ce să o chem pe Virginia, când fata e foarte îndreptată către Robi?

Julia: Păi și ce? Ți-e ciudă, de ce o chemai?

Patrick: Nu vreau să creez eu ceva pentru că am văzut că sunt o infleunță greșită în ceea ce privește deciziile lui Robi față de Virginia.

Julia: De ce zici asta?

Patrick: Uneori mai zice că Virginia mai râde cu mine, Virginia mă simpatizează.

Julia: Păi și e greșeala ta?

Patrick: Decât să forțăm destinul acum, mai bine stau liniștit pentru că par destul de frumoși așa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Julia: Sunt drăguți.

Julia și Patrick vorbesc despre ce s-ar fi întâmplat la date între Virginia și Robi

Citește și: Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”

Patrick
Patrick[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta, acuzată că ar fi stânit războiul dintre Robi și Sebastian. Ce anume spune tânăra că ar fi deranjat-o la Robi. “Ai denaturat un pic adevărul.”

Cei doi au vorbit și despre ce anume s-ar fi întâmplat la date-ul dintre Virginia și Robi, iar aceștia sunt convinși că au mers spre o împăcare, însă nu și spre o relație, deși sunt de părere că s-ar fi sărutat, mai ales că au văzut niște apropieri la venirea în casă.

Patrick: Dar acum, experiența ta de emisiune și tot, ce crezi că s-a întâmplat la date între ei?

Julia: Cred că s-au dus spre o împăcare, dar nu sunt încă într-o relație.

Patrick: Oare crezi că așteaptă momentul să se difuzeze date-ul?

Julia: Da.

Citește și: Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Patrick: Crezi că s-au sărutat la date?

Julia: Da.

Patrick: Și eu cred, sincer. Ne dau spoilere așa că nu s-a întâmplat nimic, dar am văzut ieri că s-a aplecat așa către ea și a pupat-o pe obraz. Mi se pare un lucru mare.

Julia: Și eu am văzut când a venit Robi la noi în casă, Virginia a venit și parcă s-a băgat așa lângă el să o ia în brațe.

Patrick: Înseamnă că s-au apropiat mai tare.

Julia: Posibil.

Julia
Julia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Scandal între Robi și Julia. Tânăra a izbucnit în lacrimi și se simte înjosită de Robi. “Ai bătut în fizic!”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Când dragostea învinge

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies