Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”

Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”
Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”

Ștefania și Antoni au încercat să explice de ce au ajuns în Camera Roșie.

În urmă cu doar nici câteva zile, Ștefania și Cosmin au avut o discuție despre anumite lucruri care s-ar putea întâmpla în exteriorul lor și care ar putea duce la destabilizarea relației. Cuvintele par că au fost spuse să se întâmple, astfel că Antoni a revenit în Casa Iubirii, iar acesta și-a dorit să o cheme pe Ștefania în Camera Roșie, prin urmare a făcut acest lucru, deoarece ea și-ar fi dorit ca Antoni să fie în casă înainte să fie într-o relație.

Ștefania: Pe parcurusl competiției, de când a început, m-am gândit mereu că ce ar putea să se întâmple „oau” pentru mine, ce surpriză ar putea să îmi facă și mereu m-am gândit la Antoni, pentru că l-am menționat de la început. De asta m-am dus cu gândul.

Sebastian: Să îți mai spun o treabă...

Bogdan: E plăcută prezența lui aici.

Robert: A fost o surpriză de tip dorință cumva?

Ștefania: Nu.

Robert: E un vis devenit realitate.

Sebastian: Dacă tu ai gândit foarte mult pe subiectul ăsta, fix asta ai atras.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Cosmin nu crede că Antoni ar fi cel care să destabilizeze relația

Citește și: Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

Băieții consideră acest lucru ca fiind o dorință îndeplinită a tinerei, deoarece a atras exact ceea ce și-a propus. Cosmin nu este de părere că acest lucru ar duce la destabilizare, iar Antoni spune că Ștefania este singura fată pe care o cunoștea, de aceea și-a dorit ca prima discuție să o aibă cu ea.

Cosmin: S-a gândit ce ar putea să destabilizeze relația dintre noi. La asta s-a gândit.

Patrick: Nu cred că ar fi o destabilizare.

Cosmin: Păi nu este. I-a trecut prin cap ce ar putea să se întâmple.

Ștefania: Nu este.

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”- kanald.ro

Citește și: Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident, în timp ce se aflau în excursie. O persoană a murit- stirilekanald.ro

Patrick: Antoni a chemat-o pe ea. Adică Antoni nu a fost adus ca să destabilizeze sau ceva.

Cosmin: Da, eu am înțeles.

Antoni: Eu am vrut ca fata care și-a dorit să fiu aici încă de la început, fiind aici...

Băieții: Să îi faci visul realitate.

Antoni: Nu, ca prima conversație să o am cu ea. Celelalte fete probabil nici nu mă cunoșteau.

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Cum să organizezi un picnic de poveste. Tot ce ai nevoie pentru un moment de relaxare în natură

Rebecca, în lacrimi! „Mă simt prost!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla cu relația lor, sâmbătă, 15 iunie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies