Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”

Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”
Băieții din Casa Iubirii, cu ochii pe gestul făcut de Antoni atunci când a chemat-o pe Ștefania în Camera Roșie. „A fost o surpriză de tip dorință cumva?”

Ștefania și Antoni au încercat să explice de ce au ajuns în Camera Roșie.

În urmă cu doar nici câteva zile, Ștefania și Cosmin au avut o discuție despre anumite lucruri care s-ar putea întâmpla în exteriorul lor și care ar putea duce la destabilizarea relației. Cuvintele par că au fost spuse să se întâmple, astfel că Antoni a revenit în Casa Iubirii, iar acesta și-a dorit să o cheme pe Ștefania în Camera Roșie, prin urmare a făcut acest lucru, deoarece ea și-ar fi dorit ca Antoni să fie în casă înainte să fie într-o relație.

Ștefania: Pe parcurusl competiției, de când a început, m-am gândit mereu că ce ar putea să se întâmple „oau” pentru mine, ce surpriză ar putea să îmi facă și mereu m-am gândit la Antoni, pentru că l-am menționat de la început. De asta m-am dus cu gândul.

Sebastian: Să îți mai spun o treabă...

Bogdan: E plăcută prezența lui aici.

Robert: A fost o surpriză de tip dorință cumva?

Ștefania: Nu.

Robert: E un vis devenit realitate.

Sebastian: Dacă tu ai gândit foarte mult pe subiectul ăsta, fix asta ai atras.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Cosmin nu crede că Antoni ar fi cel care să destabilizeze relația

Citește și: Julia, în lacrimi. Tânăra nu mai suportă jocurile pe care le-ar face Robi față de ea. “Mi se pare că înceracă să mă înjosească pe mine ca să se pună bine în fața Virginiei.”

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

Băieții consideră acest lucru ca fiind o dorință îndeplinită a tinerei, deoarece a atras exact ceea ce și-a propus. Cosmin nu este de părere că acest lucru ar duce la destabilizare, iar Antoni spune că Ștefania este singura fată pe care o cunoștea, de aceea și-a dorit ca prima discuție să o aibă cu ea.

Cosmin: S-a gândit ce ar putea să destabilizeze relația dintre noi. La asta s-a gândit.

Patrick: Nu cred că ar fi o destabilizare.

Cosmin: Păi nu este. I-a trecut prin cap ce ar putea să se întâmple.

Ștefania: Nu este.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Patrick: Antoni a chemat-o pe ea. Adică Antoni nu a fost adus ca să destabilizeze sau ceva.

Cosmin: Da, eu am înțeles.

Antoni: Eu am vrut ca fata care și-a dorit să fiu aici încă de la început, fiind aici...

Băieții: Să îi faci visul realitate.

Antoni: Nu, ca prima conversație să o am cu ea. Celelalte fete probabil nici nu mă cunoșteau.

Băieți Casa Iubirii
Băieți Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Antoni, revenire în Casa Iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania? Ce și-au spus cei doi în Camera Roșie. „Nu mă așteptam să mi se întâmple așa ceva.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies