“Este un simplu act de dragoste, faptul că s-a bucurat de lucrurile simple din viață” Cu ce o să fie înmormântată Regina Elisabeta a II-a


Se pare că Regina Elisabeta a II-a va pleca dintre noi cu două mari bijuterii importante pentru aceasta. Însă știați care sunt?


In articol:

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată împreună cu soțul său, Prințul Philip, dar și de tatăl său, Regele George al VI-lea și mama sa, Regina Elisabeta, în capela Regelui George al VI-lea, din Castelul Windsor, astăzi, pe data de 19 septembrie 2022.

regina elisabeta a doua bijuterii

Regina Elisabeta a II-a va pleca dintre noi cu două mari bijuterii importante

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: “Nu plângi, mergi!” Prințul Charles le-a interzis fiilor săi să arate emoție la înmormântarea Prințesei Diana

 

Ce va purta Regina Elisabeta a II-a în ziua înmormântării

Deși nu sunt încă amănunte cunoscute cu privire la hainele și bijuteriile pe care Majestatea Sa le va purta la înmormântare, de menționat este faptul că se va păstra simplitatea și eleganța.

Cu toate acestea, nu vor lipsi  două bijuterii  importante pentru Regina Elisabeta a II-a: „ Majestatea Sa este o femeie incredibil de umilă la inimă, care este puțin probabil să poarte altceva, decât​​ verigheta  sa simplă de nuntă, din aur galez și o pereche de  cercei cu perle.

Acest simplu act de dragoste pare potrivit pentru o femeie care s-a bucurat de lucrurile simple din viață și, datorită credinței sale puternice, a crezut că se va bucura de bogățiile raiului.

”, a declarat Lisa Levinson, șefa de comunicare.

Pe sicriul acesteia, se va afla un steag cu Suveranul și Marea Britanie (standardul Regal), Coroana Statului Imperial care deține peste 3.000 de pietre prețioase încrustate, sfera și sceptrul Suveranului, care de asemenea dețin peste 600 de pietre prețioase.

unde va fi inmormantata regina elisabeta a doua

Regina Elisabeta a II-a va pleca dintre noi cu două mari bijuterii importante

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Monarhul nu a renunțat la poșetă nici înainte să se stingă din viață

 

Ce se va întâmpla cu inelul de logodnă al Reginei Elisabeta a II-a

Atunci când vine vorba despre  inelul s ău de logodnă  (creat cu 11 diamante naturale), dintr-o tiară, de către Prințul Philip, se pare că acesta va ajunge la Prințesa Anne.

Viața Majestății Sale a fost întotdeauna despre moștenirea familiei regale, în Marea Britanie și Commonwealth. Bijuteriile ei fac parte din acea moștenire.

Multe dintre bijuteriile pe care le-a purtat, fac parte din istoria țării și vor fi transmise viitorului Monarh și Reginei Consoart ă pentru tot restul vieții lor.”,  a mărturisit Lisa Levinson.

regina elisabeta a doua

Regina Elisabeta a II-a va pleca dintre noi cu două mari bijuterii importante

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Motivul pentru care Regele Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana, cu toate că avea o pasiune pentru Camila


Abonează-te pe

Citește și:

“Nu plângi, mergi!” Prințul Charles le-a interzis fiilor săi să arate emoție la înmormântarea Prințesei Diana

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Monarhul nu a renunțat la poșetă nici înainte să se stingă din viață

Motivul pentru care Regele Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana, cu toate că avea o pasiune pentru Camila

Prințul Harry a primit aprobarea de a purta uniforma militară pentru a o onora pe bunica lui. Decizia a fost considerată o ,,întorsătură”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri