Prințul Harry a primit aprobarea de a purta uniforma militară pentru a o onora pe bunica lui. Decizia a fost considerată o ,,întorsătură”


După ce s-au speculat mai multe informații, conform cărora, Prințul Harry nu va avea voie să îmbrace uniforma militară, se pare că a avut loc o schimbare de situație.


In articol:

O declarație, care i-a fost trimisă presei, spune că Prințul Harry va putea purta la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, costumul lui Blues and Royals, alături de fratele său, Prințul William și cei șase veri ai lor, în amintirea monarhului.

Citeste si: Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după decesul ei. Colecția este una de-a dreptul impresionantă

Prințul Harry a primit aprobarea de a purta uniforma militară pentru a o onora pe bunica lui

Cu toate acestea, cât timp va sta de veghe, lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Harry va trebui să poarte haine de civil.

Un purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex a cerut ca atenția să se îndrepte către monarh, nu către articolele vestimentare pe care soțul lui Meghan Markle le va purta.

„Prințul Harry va purta un costum de dimineață în timpul evenimentelor desfășurate în onoarea bunicii sale. Deceniul său de serviciu militar nu este determinat de uniforma pe care o poartă și cerem cu respect ca atenția să se concentreze asupra vieții și moștenirii  Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a”, a spus reprezentantu l,

conform Cosmopolitan.

Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

De ce nu-i mai este permis Prințului Harry să poarte uniforma militară

Prințul Harry este un veteran militar, care, timp de 10 ani a fost în slujba țării și a luat parte la misiuni care s-au desfășurat în Afganistan, în momentul actual nu îi mai este permis să îmbrace uniforma.

Atunci când a renunțat la atribuțiile regale, pentru a începe o nouă viață în America, el a fost deposedat de toate titlurile militare.

Totuși, este acceptat să poarte medaliile, ceea ce Prințul Harry a făcut în timpul procesiunii de doliu care a avut loc miercuri, 14 septembrie 2022.

Regina Elisabeta a II-a a decedat pe data de 8 septembrie, după ce a domnit 70 de ani. A fost cel mai longeviv monarh britanic, cel mai în vârstă și mai longeviv șef de stat în exercițiu și al doilea monarh suveran ca lungime a domniei din istoria lumii, după Ludovic al XIV-lea al Franței.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: „Am început să fac muncă de jos”. Cine este Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a. Femeia este din Bacău

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce gest a făcut Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a. A fost de-a dreptul emoționant

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine va fi moștenitorul bijuteriilor Reginei Elisabeta a II-a, după decesul ei. Colecția este una de-a dreptul impresionantă

„Am început să fac muncă de jos”. Cine este Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a. Femeia este din Bacău

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri