„Am început să fac muncă de jos”. Cine este Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a. Femeia este din Bacău


Claudia Florian se poate mândri, deoarece a ajuns una dintre cele mai bune crotiorese pe care le-a avut Regina Elisabeta a II-a. Românca a fost nevoită să părăsească țara, unde avea deja un nume în această profesie.


In articol:

Claudia Florian a trăit una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei, după ce a fost contactată să lucreze pentru Regina Elisabeta a II-a. Iată cum a început frumoasa a poveste a româncei.

Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: 8 reguli de protocol din Familia Regală Britanică. Femeile poartă greutăți în tivul rochiilor

Cine este Claudia, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a

Ea a plecat cu soțul ei și cele două fiice ale lor în Marea Britanie, unde și-au început viața de la zero. Femeia a povestit că a avut noroc, deoarece a întâlnit-o pe Ana Cristache, o altă româncă stabilită în Londra, care avea afacerea ei, un magazine cu rochii de mireasă.

,,Am avut noroc şi am întâlnit-o pe Ana Cristache, o altă românca stabilită în Londra. Avea afacerea ei, un magazin de rochii de mireasă. Am lucrat vreo doi ani jumătate împreună, ea ajutându-mă foarte mult să învăţ engleza şi noi tehnici de croitorie. Din păcate, a fost nevoită să vândă afacerea, moment în care m-am găsit în poziţia de a-mi căuta un alt loc de muncă.

Mi-am făcut un C.V. Și am plecat prin Londra ciocănind la toate magazinele să văd cine are nevoie de o croitoreasă”, a povestit Claudia.

La puțin timp după aplicările de job, femeia a fost selectată de o casă de lux, unde a început să profeseze. Claudia a călătorit prin toată lumea și a ajuns la foarte multe prezentări de modă din Paris.

Un moment de nedescris pentru româncă a fost cel în care a fost contactată de asistenta personală a Reginei Elisabeta a II-a.

„Primisem oferta să lucrez la compania de haine şi accesorii de lux “Ralph and Russo” din 2013 până în 2016. Era visul meu, era exact ceea ce îmi doream. Două colecţii pe an la Paris, plimbări în toată lumea, sună ca locul de muncă perfect. Am mers cu prezentări de modă în Qatar, Dubai, Arabia Saudită, Italia, Franţa şi Monaco. Devenisem în scurt timp una din cele mai bune croitorese ale companiei, aşa că m-au numit şef de atelier” a mai spus Claudia.

RomâncA a povestit că într-o zi a primit un apel de la o persoană necunoscută, care i-a oferit o oportunitate de un interviu. Femeia a acceptat, deoarece a considerat că o experiență a unui interviu nu ar strică și nu ar pierde nimic.

În momentul în care a ajuns la interviu, Claudia a povestit că a întâlnit o doamnă foarte aspectuoasă, care s-a prezentat fiind asistenta personală a Elisabetei a II-a, Regina Angliei, iar româncei nu îi venea să creadă.

„Când am ajuns la interviu, am întâlnit o doamnă foarte aspectuoasă, care s-a prezentat ca fiind asistenta personală a Elisabetei, Regina Angliei. Nu îmi venea să cred. Am fost foarte încântată de oferta ei. Am avut un alt interviu la Buckingham Palace, era un nou început pentru mine.'', a declarat Claudia.

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Era singura persoană care putea conduce mașina fără a avea permis

Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a

Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Prințul William, Harry și soțiile lor, apariție în public la Castelul Windsor. Meghan Markle a afişat o burtică suspectă

Cum a fost experiența pentru Claudia

Claudia a mărturisit că experiența ei a fost una nemaipomenită și că era verificată de fiecare dată când intra în palatal Reginei și nu avea voie cu telefon sau alte aparate cu care puteam face poze sau înregistrări.

„Experiența a fost nemaipomenită. Eram verificată de fiecare dată când intram în palatul Reginei și nu aveam voie cu telefon sau alte aparate cu, care puteam face poze sau înregistrări. De fiecare dată când întâlneam Regina, trebuia să mă înclin în fața ei și să spun “Majestatea Voastră”. Mă simt împlinită că am avut această oportunitate să ajung acolo unde nu oricine ajunge şi mai ales pe forțele proprii'', a mai povestit Claudia.

Citeste si: De ce purta Regina Elisabeta a II-a haine atât de colorate

Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a

Claudia Florian, fosta croitoreasă a Reginei Elisabeta a II-a

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți


Abonează-te pe

Citește și:

„Eu vreau să fiu sinceră.” Anca Serea și Adrian Sînă, momente de cumpănă. Ce au dezvăluit despre un posibil divorț

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Care este procesul de albire al părului

Accesoriile esențiale încălțămintei tale – Află ce accesorii nu trebuie să îți lipsească dacă vrei să ai încălțămintea perfectă mereu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri