Este anunțul momentului! Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie. Când se aplică măsura

Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie

Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie

Vești bune pentru pensionari! Președintele Camerei Deputaților anunță că vor primi 700 de lei în plus începând din iulie 2022.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, anunță că pensionarii vor primi un sprijin din partea statului în valoare de 700 de lei. Măsura se aplică seniorilor care au o pensie ce nu depășește 2.000 de lei.

Citeste si: Bani de la stat pentru tinerele familii. Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a beneficia de ajutorul de stat

Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie
Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie[Sursa foto: Freepik.com]

Bani în plus pentru milioane de pensionari!

Președintele Partidului Social Democrat a anunțat, pe contul de Facebook, că măsura face parte din proiectul „Sprijin pentru România”, cu o valoare totală de 1,1 miliarde de euro.

De asemenea, pachetul de măsuri decis de către coaliția de guvernare prevede amânarea pentru 9 luni a ratelor la bănci pentru cetățenii și companiile care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza crizelor multiple din ultima perioadă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Mai mult decât atât, prin intermediul acestuia este posibilă și acordarea unui sfert din diferența de salariu în conformitate cu legea salarizării unitare cuvenită salariaților din sistemul public.

Citeste si: Bani de la stat pentru femeile cu venituri mici! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi sumele în conturi

Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie
Milioane de români vor primi 700 de lei în plus pe lângă pensie[Sursa foto: Unsplash]

Noi măsuri adoptate de Guvern pentru consolidarea fiscală

Marcel Ciolacu a anunțat că se vor lua măsuri pentru consolidarea fiscală și respectarea angajamentelor privind deficitul public.

„Coaliția de guvernare a decis astăzi lansarea unui nou pachet de măsuri sociale și economice de ”Sprijin pentru România”, în valoare de 1,1 miliarde euro.

1. Amânarea pentru 9 luni a ratelor la bănci pentru cetățenii și companiile care se confruntă cu dificultăți financiare din cauza crizelor multiple din ultima perioadă.


2. Acordarea unui sfert din diferența de salariu în conformitate cu legea salarizării unitare cuvenită salariaților din sistemul public.
3. Acordarea unui sprijin unic de 700 de lei pentru toți pensionarii cu pensii sub 2.000 de lei.
Măsurile vor fi aplicate la data de 1 iulie 2022.

Totodată, Guvernul va lua măsuri pentru consolidarea fiscală și respectarea angajamentelor privind deficitul public, astfel:

A. Diminuarea cheltuielilor bugetare cu cel puțin 10%, cu excepția celor cu investițiile, salariile, pensiile și asistența socială.
B. Suspendarea angajărilor la stat începând cu 1 iulie.
C. Creșterea colectării veniturilor la bugetului general consolidat al statului cu 10 miliarde de lei.
D. Accelerarea absorbției fondurilor europene din cadrul programelor operaționale și al PNRR. În acest sens, Coaliția va efectua o evaluare lunară a stadiului absorbției”, arată Marcel Ciolacu pe Facebook.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies