Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern
Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Fostul ministru a declarat, în urmă cu scurt timp, că toate guvernele aflate la putere nu au făcut decât să evite adevărata problemă a românilor, pensiile.

Miron Mitrea, fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Adrian Năstase, a oferit câteva explicații în legătură cu pensiile românilor, un subiect foarte discutat de către toate guvernele aflate la putere în ultimii ani: „De unde să mai creștem pensii  și salarii dacă nu discutăm problemele de ansamblu”, a spus el.

Citeste si: Bani de la stat pentru nuntă și botez prin proiectul „Family Start”. Cât valorează creditele acordate tinerelor familii

„Pensiile românilor și-au pierdut valoarea”

Fostul ministru a susținut, în cadrul unei emisiuni TV, că subiectul reorganizării sistemului de pensii este unul extrem de discutat în fiecare an.

„Cred că sunt 5-6 ani de când era Budăi ministru în Guvernul Dancilă. Toți miniștrii care au venit au avut o grămadă de treaba cu pensiile. Am vorbit de pensiile astea de i-am plictisit și pe pensionari de discuții.

În ultimii 7 ani nu s-a întâmplat nimic cu pensiile românilor, din contra, au pierdut din valoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Guvernanții dacă nu au curaj să rezolve probleme serioase, trebuie să ne dea ceva de discutat. Subiectul pensiilor este extrem de discutat. Punem de dimineață până seară această problema a pensiilor.

Să discutăm despre un sistem de pensii în ultimii 7-8 ani.

Citeste si: Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi sumele în conturi

„Florin Cîțu a reușit să împrumute cât împrumutase România în primii 13 ani de la Revoluție”

De asemenea, analistul politic a vorbit și despre numărul imens de scutiri de impozite, despre creșterea cheltuielilor sau numărul de angajați la stat care „a sărit orice limită”.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament- stirilekanald.ro

„Ce se întâmplă cu veniturile românilor, poate România să meargă mai departe pe aceiași politică la gradul de îndatorare la care a ajuns? În urmă cu câțiva ani datoria era mică, nu deranja.

De când a ajuns Citu ministru la finanțe a reușit să împrumute cât împrumutase România în primii 13 ani de la Revoluție.

Au apărut o grămadă de scutiri de impozite. Dacă te uiți la impozitul unic din România sunt o grămadă de scutiri, de interpretări, veniturile au scăzut, veniturile din taxe și impozite au scăzut proporțional, cheltuielile cresc, numărul de angajați la stat a sărit orice limita în România, așa că ne trezim că discutăm despre pensii.

De unde să mai creștem pensii și salarii  dacă nu discutăm problemele de ansamblu. Unde trebuie să mergem cu veniturile din România. Eu cred că Guvernul are datoria să vină cu temele serioase să le pună pe masă”, a mai spus el.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vești bune pentru milioane de femei din România! Vor primi mai mulți bani, de la 1 iunie

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu vreau să-mi pierd familia”

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost preungită! Românii care se vor bucura de servicii turistice gratuite

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila


Cookies