Vești bune pentru milioane de femei din România! Vor primi mai mulți bani, de la 1 iunie

Vouchere pentru romani
Vouchere pentru romani, de la  1 iunie

Ce anunț a făcut prim-ministrul Nicolae Ciucă, în urmă cu puțin timp! Cine va beneficia de mai mulți bani de la 1 iunie 2022.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă dă asigurări că există bani suficienți pentru plata voucherelor pentru pensionari, iar începând cu data de 1 iunie, milioane de pensionari vor primi aceste ajutoare de la stat.

Șeful Guvernului a confirmat că totul se va derula potrivit planului, iar pensionarii care au pensii mai mici de 1500 de lei vor primi vouchere în valoare de 50 de Euro.

„Avem bani pentru acele vouchere! Începând cu data de 1 iunie, avem banii asiguraţi pentru acele vouchere.

Citeste si: Cât costă masa de Paște în 2022. Este cu 50% mai scumpă față de anul trecut

Aşa cum am anunţat din momentul în care am venit cu pachetul „Sprijin pentru România”, 50% din fonduri sunt asigurate de la bugetul de stat, 50% din fonduri europene”, a fost răspunsul premierului Nicolae Ciucă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Află cum poți să recuperezi cardul, în doar cinci minute, după ce a fost „înghițit” de bancomat

Bani pentru romani
Bani pentru romani, incepand cu 1 iunie[Sursa foto: PixaBay]

România se întoarce la taxarea progresivă? Ce spune Nicolae Ciucă

Întrebat de jurnalişti dacă, începând cu 2023, se pune problema întoarcerii la taxarea progresivă, tocmai pentru a se strânge mai mulţi bani la buget, prim-ministrul a răspuns:

Citeste si: Persoanele vaccinate anti-COVID-19 cu schema completă tichete de masă de 100 de lei! Klaus Iohannis a promulgat legea

„În acest an, nu discutăm despre noi taxe. Pentru anul 2023, se lucrează la strategia fiscală şi, în momentul în care o vom finaliza, vom anunţa ce urmează să se întâmple.

Cert este că, aşa cum am anunţat de fiecare dată, anunţ şi în acest moment, măsurile care vor fi luate vor fi anunţate din timp, pentru a răspunde tocmai acestei solicitări a mediului de afaceri să asigurăm predictibilitate.

Foarte sincer, vă spun că în acest moment nu am discutat acest subiect (revenirea la impozitarea progresivă – n.red.)”, a mai declarat premierul României în cadrul aceluiași interviu.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Vești bune pentru femeile angajate în învățământ: primesc 1.450 lei de la stat! Suma intră direct pe card

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Prima reacție a lui Selly după incidentul cu apa de la Beach, Please! 2024: "O să vă răcorească cu furtunul toți agenții de pază". Ce spune despre cei care vin deshidratați la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies