Vești bune pentru femeile angajate în învățământ: primesc 1.450 lei de la stat! Suma intră direct pe card


În ce condiții poți primi suma de 1450 de lei de la stat. Banii intră direct pe card și pot fi folosiți timp de un an de zile.


In articol:

Vești bune pentru mulți români! Angajații din învățământ primesc vești extrem de bune de la Guvern. Se dau 1.450 de lei pentru anumite categorii de angajați începând chiar din acest an.

Mii de persoane vor beneficia de acești bani oferiți de statul român, iar ordinul a fost deja publicat în Monitorul Oficial. Acest ordin se referă la voucherele de vacanță oferite chiar din acest an și poate fi consultat pe legislatie.just.ro.

Citeste si: VIDEO- Pensionarii de la țară sunt nevoiți să muncească cu ziua pentru că nu le ajung banii de la o lună la alta

Astfel, profesorii care predau pentru instituțiile de învățământ public, precum și alți angajați din acest sistem, vor primi de la stat 1450 de lei.

Citeste si: Legea bonelor va fi modificată! Cum vor putea părinții să încheie un contract de muncă cu bonele

În anul 2022, tichetele vor fi acordate doar în format electronic, iar voucherele se oferă în limita bugetului prevăzut pentru această destinație.

„Voucherele de vacanță aferente anului 2022 se emit doar pe suport electronic și sunt în cuantum de 1.450 de lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în bugetul alocat cu această destinație”, conform documentului.

Bani pentru romani

Bani pentru romani de la stat

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Salariu minim pe economie mai mare de la 1 iunie și vouchere pentru alimentele de bază. Cum îi ajută promisiunile Guvernului pe români?| EXCLUSIV

În același timp, documentul mai arată că în cazul celor care în anul curent “au desfășurat activitatea la mai mulți angajatori, se acordă o singură indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat, de către angajatorul unde beneficiarul în cauză își are funcția de bază, potrivit legii.

Voucherele au valabilitate de un an

În cazul în care nu se poate stabili funcția de bază, având obligația de a transmite, în termen de maximum 10 zile lucrătoare, și către ceilalți angajatori opțiunea făcută, cu respectarea prevederilor alin. (1)”.

Vouchere au valabilitate timp de un an de la data alimentării suportului electronic, iar banii sunt impozitați în luna în care au fost acordați beneficiarului.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bani în plus pentru profesori! Vor primi între 4.000 și 10.000 de lei fiecare. Cum se vor da aceste sume

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ce salariu are o poliţistă din România? Câţi lei ajunge să câştige cu tot cu bonusuri

Vești bune pentru mame și femeile pensionate! Se dau mulți bani în plus, anunțul premierului Ciucă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri