Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală! Miliardarul transmite un mesaj foarte important guvernelor lumii


Cofondatorul Microsoft susține că oricând se poate declanșa o nouă pandemie globală, mult mai periculoasă decât cea de coronavirus.


In articol:

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, face noi anunțuri în privința posibilelor viitoare pandemii care ar putea lovi întreaga lume. Acesta susține că întreaga omenire s-ar putea confrunta cu o nouă pandemie globală, mult mai gravă decât cea de până acum și cu o rată mai mare de decese. De asemenea, miliardarul a făcut apel către toate guvernele lumii să contribuie cu miliarde de dolari pentru a fi pregătite să înfrunte următoarea epidemie globală, despre care susține că va veni cu siguranță. 

Citeste si: Amendă de 100 de euro pe lună pentru nevaccinați, începând cu 16 ianuarie! În ce țară se întâmplă așa ceva

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală!

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală!

[Sursa foto: PixaBay]

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală!

Mai mult decât atât, omul de afaceri a ținut să menționeze faptul că variantele Delta și Omicron sunt, într-adevărar, cele mai transmisibile din toate timpurile, însă este de părere că lumea ar putea recunoaște o altă pandemie globală cu o rată mult mai mare de decese sau forme grave.

„Când vorbim despre cheltuirea a miliarde de dolari pentru a salva trilioane în daune economice și zeci de milioane de vieți, este o poliță de asigurare destul de bună”, susține Bill Gates.

Citeste si: Bill Gates, anunț îngrijorător despre tulpina Omicron! Miliardarul spune că urmează „cea mai gravă parte a pandemiei”

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală!

Bill Gates prevede o nouă pandemiei globală!

[Sursa foto: PixaBay]

Cofondatorul Microsoft a mai precizat și că investițiile în vaccinul pentru HIV și a celor pentru tuberculoză și malarie ar putea fi de mare ajutor în abordarea problemelor de sănătate existente la nivel mondial. După declarațiile acestuia se pare că cei mai mari doi dezvoltatori ai vaccinurilor Covid, anume CEPI (Coaliția pentru inovațiile de pregătire epidemică) și guvernul SUA, ar fi avut foarte mult „curaj” să pună banii în pericol pentru a crea portofolii largi de vaccinuri potențiale. 

„Banii riscați au fost cei care au determinat desfășurarea evenimentelor. Așadar, a existat un beneficiu global uriaș. Acum suntem cu toții mult mai inteligenți”, a mai spus Bill Gates.

Bill Gates a concluzionat situația afirmând faptul că întreaga omenire are nevoie de o cercetare globală, în valoare de miliarde de dolari, pentru a se pregăti din toate punctele de vedere pentru următoarea pandemie.


Abonează-te pe

Citește și:

Bill Gates, despre sfârșitul pandemiei de Covid-19: „Faza acută se va încheia”

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Bill Gates anunță o nouă pandemie! Va fi mult mai gravă decât Covid-19: „Avem nevoie de un nou mod de a face vaccinuri!”

Bill Gates este de părere că următoarea pandemie va fi asemănătoare unui război: "Nu ne putem permite..."

Horoscop Berbec Iulie 2022. Nativii Berbec sunt tentați să intre într-o nouă relație

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri