„Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine”. Mărturii cutremurătoare în cazul preotului Visarion Alexa


Victima lui Visarion Alexa a oferit mărturii cutremurătoare despre ce i-a făcut preotul.


In articol:

Cazul preotului paroh de la biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din București a șocat o lume întreagă. Până să iasă la iveală acuzații conform cărora preotul Visarion ar fi agresat mai multe femei în Sfânta Biserică, Alexa era foarte apreciat de enoriași, dar și de întreg spațiul mediatic.

Preotul Visarion Alexa a ajuns cunoscut ca moderatorul unor podcasturi unde erau invitate persoane cunoscute pentru a vorbi despre diferite subiecte. Totodată, a fost invitat la rândul său, la diferite emisiuni televizate pentru a aborda diferite aspecte ale vieții religioase.

Acum însă, întreaga țară îl cunoaște ca fiind preotul ce agresat sexul anumite enoriașe. Mai exact, este vorba de o femeie în vârstă de 37 de ani, care l-a acuzat pe preot că a agresat-o sexual, chiar în altarul de vară al bisericii, în timpul spovedaniei.

Cum a ajuns femeia să-l reclame la poliție

Citește si: Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Preotul Visarion Alexa

Victima susține că preotul nu era la prima abatere, însă atunci a trecut cu vederea. Bineînțeles, a doua oară nu a mai existat cale de întoarcere, motiv pentru care femeia a mers și l-a reclamat pe bărbat direct la poliție, acesta fiind pus în prezent sub control judiciar, timp de 60 de zile.

Declarațiile celei de-a doua victime a părintelui Visarion Alexa

Citește si: Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Declarațiile victimelor lui Visarion Alexa

Odată ce prima victimă și-a făcut curaj și l-a reclamat pe preot, a apărut și a doua victimă, care a făcut o mărturie cutremurătoare despre cum a fost agresată de părintele Visarion Alexa, cu precizarea că vrea să-i fie păstrat anonimatul.

Femeia a povestit aproape în detaliu cum s-a petrecut totul, mărturisind că o lungă perioadă s-a închis în ea și puține persoane au știut de incident, refuzând să povestească mai departe și altor oameni, căci este conștientă că nu ar fi crezut-o nimeni, mai spune ea. „ Ș i eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Eram bulversată. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc Vechiul Testament (regele David) și "dragostea" față de aproape. Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele. Așa cum? Cu pantalonii desfăcuți? M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc. Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, a povestit femeia care a cerut să îi fie păstrat anonimatul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

“Eu cred că dânsa a inițiat o relație!” Avocata părintelui Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, poate schimba cursul anchetei

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Părintele Visarion Alexa, despre ce nu ai voie să faci în postul Crăciunului! Este mare păcat: „E un exercițiu teribil pentru noi toți”

Este păcat să faci amor în postul Crăciunului? Ce spune Biserica despre acest lucru

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Ar trebui să-i fie jenă.” Anamaria Prodan, cea mai importantă victorie în instanță! Dorința impresarei a fost împlinită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri