“Eu cred că dânsa a inițiat o relație!” Avocata părintelui Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, poate schimba cursul anchetei


Ancheta în care este implicat părintele Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, se pare că devine din ce în ce mai serioasă.


In articol:

Părintele Visarion Alexa a participat sâmbătă, 17 septembrie, la audieri, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o doamnă, în timp ce o spovedea. Acesta se află sub control judiciar, timp de 60 de zile.

ce se intampla cu preotul visarion alexa

Avocata părintelui Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, poate schimba cursul anchetei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 19 septembrie 2022. Ce sărbătoare este luni?

 

Avocata părintelui Visarion Alexa poate schimba cursul anchetei

Avocata părintelui a arătat o altă versiune a celor întâmplate, astfel încât, femeia de 37 de ani, ar fi cea care a făcut primul pas către preotul acuzat, având o prietenie de aproape doi ani, perioadă în care s-a confesat părintelui despre viața sa intimă, atât ziua, cât și noaptea.

„Această doamnă, cam de doi ani, a fost într-o continuă relaționare pe toate rețelele. Trimitea tot felul de mesaje cu caracter personal părintelui, inclusiv noaptea. Eu cred că o femeie de 37 de ani, cu studii superioare, cu o experiență de viață, nu se apucă să intre în atâtea detalii cu un preot, mai ales în afara spovedaniei.

Spovedania e o problemă de ordin sufletesc, dar ca să faci afirmații legate de viața ta intimă, de afecțiunile tale intime, deja eu cred că se depășește această sferă.

Eu cred că dânsa a inițiat o relație(...) această relație preot-enoriaș practic a fost dublată de o relație de prietenie.”, a declarat avocata părintelui Visarion Alexa.

parintele visarion alexa

Avocata părintelui Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, poate schimba cursul anchetei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 21 septembrie 2022. Ce sărbătoare este miercuri?

Astfel, presupusa victimă, nu ar fi de fapt victimă, din cauza faptului că a depus plângere penală la poliție, chiar în ultima zi în care putea face asta.

„Atitudinea dânsei după acel eveniment a fost foarte ciudată, pentru că, eu zic că, nu aștepți până în ultima zi să depui o plângere penală, dacă tu simți că s-a săvârșit o faptă penală asupra ta. Cred că această lungă așteptare a dânsei a avut ca scop evitarea inițierii unei alte proceduri cu caracter penal de către părinte. Cred că acesta putea foarte bine să formuleze o plângere penală pentru hărțuire.”, a adăugat avocata, Mariana Mihai.

visarion alexa declaratii

Avocata părintelui Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, poate schimba cursul anchetei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Calendar ortodox 22 septembrie 2022. Ce sărbătoare este joi?


Abonează-te pe

Citește și:

Când este Sfânta Parascheva în 2022

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Calendar ortodox 19 septembrie 2022. Ce sărbătoare este luni?

Calendar ortodox 21 septembrie 2022. "Sfinte Prorocule Isaia, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri