Emisiunea „Exatlon” a fost lider de audienţă, sâmbătă şi duminică, pe toate categoriile de public


Emisiunea „Exatlon”, difuzată de televiziunea Kanal D, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, sâmbătă şi duminică, când a fost urmărită de peste 1,5 milioane, respectiv peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional.

 

Ediţia de sâmbătă a emisiunii „Exatlon”, difuzată în intervalul orar 19.57 - 23.05, a fost urmărită de 1.580.000 de telespectatori la nivel naţional, înregistrând 8,8 puncte de rating şi 21,8% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în top, în acelaşi interval orar, s-a situat Pro TV, cu 4,8 puncte de rating şi 11,9% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Kanal D.

Pe segmentul de public comercial, format din telespectatori din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat 6,6 puncte de rating şi 23% cotă de piaţă, spre deosebire de Pro TV, care s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, cu 5,3 puncte de rating şi 18,5% cotă de piaţă.

La nivel urban, „Exatlon” a obţinut 7,2 puncte de rating şi 18,9% cotă de piaţă, în timp ce pe cel de-al doilea loc în top s-a situat Pro TV, cu 4,8 puncte de rating şi 12,5% cotă de piaţă.

Ediţia de duminică a show-ului „Exatlon”, care a fost difuzată în intervalul orar 20.14 – 23.18, a fost urmărită de 1.622.000 de telespectatori la nivel naţional. Emisiunea a obţinut 9,1 puncte de rating şi 20,6% cotă de piaţă, spre deosebire de televiziunea care s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, Pro TV, care a înregistrat 6,6 puncte de rating şi 14,9% cotă de piaţă.

La nivel comercial, „Exatlon” a obţinut 8 puncte de rating şi 22,4% cotă de piaţă, iar pe cel de-al doilea loc în clasament s-a situat Pro TV, cu 7,4 puncte de rating şi 20,7% cotă de piaţă.

La nivel urban, emisiunea a înregistrat 7,6 puncte de rating şi 17,6% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în top s-a situat Pro TV, cu 6,3 puncte de rating şi 14,5% cotă de piaţă.


Abonează-te pe

Citește și:

Ti-l mai amintesti pe Fernando Colunga? Uite cum arata la 51 de ani - Nu il mai recunosti

Se prefigurează un mare divorț în România! ”Există certuri ... ”

Adina Halas a reusit sa slabeasca si sa arate senzational, dupa ce luase 32 de kilograme in plus. Iata secretul ei dezvaluit

Diana Bulimar de la Exatlon si-a uimit fanii cu o coafura afro! Nici macar prietena Catalina Ponor nu a recunoscut-o!

Cerere in casatorie cu nabadai pentru Jaguarul de la „Exatlon”! Ionut a fost serios pus pe jar de Nella, partenera lui de viata, cand acesta i-a cerut mana

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 21 ianuarie 2021! O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri