Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie după ce s-a aflat că vorbeşte cu Alex Bodi! "Îmi pare rău că..."


Ella, prima declaraţie după ce a vorbit cu Alex Bodi! Vezi ce a spus frumoasa brunetă!


In articol:

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea.

În prezent, frumoasa brunetă se află în România şi încearcă să-şi rezolve câteva probleme destul de delicate de sănătate. Ei bine, de când a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu.

Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Citeste si: Ella, prima poză cu ea acasă la Jador! Fanii i-au dat de gol!

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Ella, prima declaraţie după ce a vorbit cu Alex Bodi! "Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri în comun şi mai vorbesc uneori"

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

" Chiar dacă ea este o femeie superbă, iar el este un bărbat prezentabil şi, din punct de vedere fizic, cel puţin, chiar s-ar potrivi, sunt doar amici. Se cunosc de mulţi ani, vorbesc din când în când, dar, din câte ştiu eu, Alex nu i-a făcut niciodată avansuri Ellei. Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri în comun şi mai vorbesc uneori. Nu e ceva blamabil, mai ales că au situaţii amoroase cu multe suişuri şi coborâşuri şi, probabil, se sfătuiesc reciproc.

Ultima oară, din câte ştiu eu, au vorbit recent, imediat după divorţul lui de Bianca", a declarat sursa noastră.

Citeste si: Alex Bodi vorbeşte cu Ella de la Puterea Dragostei! Am aflat ce se întâmplă între cei doi!

Prima declaraţie a Ellei după ce s-a aflat că vorbeşte cu Alex Bodi

Ella nu a mai stat, de ceva vreme, de vorbă cu fanii ei, însă, în urmă cu puţin timp, le-a transmis un mesaj de încurajare. Mai mult decât atât, imediat după ce s-a aflat că este prietenă cu Alex Bodi şi că au vorbit recent, bruneta a lăsat să se înţeleagă că se întoarce la Puterea Dragostei.

" Hei, oameni dragi! Îmi pare rău că trăim clipele acestea. Văd oameni speriaţi, panicaţi, agitaţi şi îmi pare rău. Eu am primit o mască şi mănuşi pentru a pleca în Turcia. Problema e că arăt horror, eu nu pot să ies cu aspiratorul ăsta din casă. În aceste momente trebuie să ne încredem în Dumnezeu, medicul suprem, care ştie cum să vindece. Au spun să ne rugăm atît pentru România şi pentru tot mapamondul, pentru că trăim vremuri foarte grele", a declarat Ella pe insta story.


Abonează-te pe

Citește și:

Ella de la Puterea dragostei s-a demachiat în direct! Cum arată complet naturală

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Jador, despre relația pe care o are cu Georgiana și cu Ella: „Sunt două fete pe care le plac...”

Jador, reacţie incredibilă după ce a aflat că Ella vorbeşte cu Alex Bodi! "Extrem de grav"

Jador, cadouri emoţionante pentru mama lui şi pentru Ella! Uite ce le-a dăruit de 8 Martie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri