Jador, cadouri emoţionante pentru mama lui şi pentru Ella! Uite ce le-a dăruit de 8 Martie!


Jador, cadou SUPERB pentru femeia pe care o iubeşte enorm! Uite ce i-a dăruit!


In articol:

Jador îşi iubeşte foarte mult familia, iar cu mama lui are o relaţie foarte specială.

Îndrăgitul artist a povestit de mai multe ori, atât la emisiunea Puterea Dragostei cât şi pe vlog-urile sale că ascultă întotdeauna de sfaturile celei care i-a dat viaţă şi că va fi întotdeauna cea mai importantă femeie din viaţa lui. Ei bine, de Ziua Femeii, artistul care a cucerit România cu piesele lui, i-a făcut mamei sale un cadou emoţionant.

Jador, cadou SUPERB pentru femeia pe care o iubeşte enorm! "A plâns de emoţie şi, sincer să vă spun, am lăcrimat şi eu"

" Mama mea este un om foarte bun şi credincios, cu o moralitate de netăgăduit. Pe ea nu o bucuri dacă-i faci cadouri scumpe. Nu o impresionează bijuteriile, maşinile, hainele sau accesoriile, cum se întâmplă în cazul altor persoane. Ea s-a dedicat familiei şi credinţei în Dumnezeu, aşa că i-am dăruit, din tot sufletul, o biblie, ediţie specială. A fost cea mai fericită. A plâns de emoţie şi, sincer să vă spun, am lăcrimat şi eu.

Nu există bucurie mai mare pentru mine decât aceea de a-mi face apropiaţii fericiţi. Iar mama este sufletul meu", a declarat Jador.

Citeste si: Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Şi dacă tot a vorbit despre ziua urmaşelor Evei, solistul a vrut neapărat să le transmită un mesaj, de 8 Martie, tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

" La mulţi ani! Vă urez multă fericire, linişte, împlinire şi momente minunate alături de persoanele pe care le iubiţi. Voi sunteţi cele mai importante, ne luminaţi zilele, ne călăuziţi paşii şi ne arătaţi, mereu, care este drumul cel bun. Meritaţi TOTUL", a mai spus cântăreţul.

Jador i-a făcut şi Ellei o supersurpriză de Mărţişor, dar şi de 8 Martie!

" Ella este un om la care eu ţin foarte mult. Este o prietenă specială, un om căruia îi doresc tot binele din lume. Nu mai este un secret pentru nimeni că m-am întâlnit cu ea zilele trecute. Cum era normal, i-am oferit flori de 1 şi de 8 Martie, dar şi un dar deosebit despre care nu aş vrea să vorbesc", a mai spus solistul.

Jador îi cumpără apartament fratelui său

" Familia este pe primul loc în viaţa mea. Urmează să-mi cumpăr o casă pe care am vizionat-o, de curând, dar înainte de asta îi voi achiziţiona fratelui meu un apartament. Asta e prioritatea mea! Vreau să aibă şi el locuinţa lui, una modernă şi spaţioasă. Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic", a declarat Jador imediat după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Suma URIAŞĂ câştigată de Jador în două zile!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Iulia Vântur, declarație ȘOC despre Salman Khan! Exclude total orice colaborare

Jador şi-a spus ADEVĂRATA părere despre Andreea Mantea! "Este o femeie..."

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Jador, reacţie incredibilă în toiul scandalului cu Bianca de la Puterea Dragostei, la videochat! "Îi mulţumesc lui Dumnezeu..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminat la Asia Express – 22 septembrie 2021. Descoperă beneficiile cafelei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri