Jador, reacţie incredibilă după ce a aflat că Ella vorbeşte cu Alex Bodi! "Extrem de grav"


Jador, reacţie incredibilă după ce a aflat că Ella vorbeşte cu Alex Bodi! Uite ce a declarat solistul!


In articol:

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. În prezent, frumoasa brunetă se află în România şi încearcă să-şi rezolve câteva probleme destul de delicate de sănătate.

Ei bine, de când a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul.

Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Citeste si: Jador, despre relația pe care o are cu Georgiana și cu Ella: „Sunt două fete pe care le plac...”

Ella vorbeşte cu Alex Bodi! "Au anumite lucruri în comun"

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesajul pe care îl aștepta toată lumea: „E de ajuns...”

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

" Chiar dacă ea este o femeie superbă, iar el este un bărbat prezentabil şi, din punct de vedere fizic, cel puţin, chiar s-ar potrivi, sunt doar amici. Se cunosc de mulţi ani, vorbesc din când în când, dar, din câte ştiu eu, Alex nu i-a făcut niciodată avansuri Ellei. Sunt doar doi oameni care au anumite lucruri în comun şi mai vorbesc uneori. Nu e ceva blamabil, mai ales că au situaţii amoroase cu multe suişuri şi coborâşuri şi, probabil, se sfătuiesc reciproc. Ultima oară, din câte ştiu eu, au vorbit recent, imediat după divorţul lui de Bianca", a declarat sursa noastră.

Reacţia incredibilă a lui Jador după ce a aflat că Ella vorbeşte cu fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

" Prieteni dragi, voi credeţi că asta mă preocupă pe mine acum? Ce se întâmplă în lume, în ţara noastră, este extrem de grav! În aceste momente ar trebui să ne gândim doar la părinţii şi la bunicii noştri, pe care trebuie să-i protejăm de pericolul ăsta teribil. Asta este prioritatea mea şi cred că mulţi gândesc ca mine. În rest, fiecare poate să discute cu cine vrea. De aceea suntem oameni, să socializăm, să mai împărtăşim păreri. Ştiţi ce zic! Doamne Ajută să fim cu toţii sănătoşi, să trecem de testul ăsta greu, că asta e tot ce contează în perioada aceasta", a spus artistul care a atins performanţa de a avea o piesă pe locul 1 şi una pe locul al doilea, în trending, în urmă cu câteva zile.


Abonează-te pe

Citește și:

Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată care l-a lăsat mască pe Philip!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Ella de la Puterea dragostei s-a demachiat în direct! Cum arată complet naturală

Jador și-a anulat toate concertele! Ce se întâmplă cu familia sa: „Doamne ajută să trecem cu bine...”

Ella de la Puterea Dragostei, mesaj disperat! "Se află în stare gravă şi are nevoie de sânge"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri