Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"


Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! Frumoasa brunetă este siderată de zvonurile revoltătoare pe care le aude în ultima vreme.


In articol:

Ella de la Puterea Dragostei este extrem de atentă cu imaginea ei şi de fiecare dată când se aud zvonuri care o pun într-o lumină proastă, îşi spune cu fermitate punctul de vedere şi le demontează, rând pe rând.

Potrivit ultimelor bârfe pe care frumoasa brunetă le-a auzit, aceasta ar avea o problemă cu licorile bahice. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a fost siderată când a citit, în mediul online, că ea nu ar putea să adoarmă fără băutură, dar şi că ar fi încercat să se sinucidă.

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "De două, trei săptămâni dormim împreună, iar un om care este dependent de ceva se ferește o zi, dar nu trei săptămâni" 

Şocată de răutăţile acestea, protagonista noastră le-a combătut în urmă cu puţin timp, secondată de una dintre cele mai bune prietene ale ei.

Cică eu nu pot adormi fără băutură, așa-i? Cică eu am vrut să mă sinucid. Mă deranjează ce se spune, îți dai seama”, a declarat Ella.

În apărarea brunetei a sărit și Manuela, care și-a apărat prietena de minciunile din mediul online.

Stau de ceva timp cu această femeie, o cunosc de mai de mult timp și ce a început să se audă că nu poate să adoarmă fără bere, nu există așa ceva! De două, trei săptămâni dormim împreună, iar un om care este dependent de ceva se ferește o zi, dar nu trei săptămâni. Nu este dependentă de alcool, nu fumează. Oamenii o cunosc deja și știu cum este ea”, a clarificat Manuela de la Puterea dragostei.

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre relaţia cu Iancu Sterp!

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre actuala legătură cu fostul războinic de la Survivor România. ” Am auzit atât de multe cuvinte grele și neadevărate la adresa mea, încât, ar trebui să vărs râuri de lacrimi. Încerc totuși să nu mai bag în seamă nimic, să merg mai departe. În ceea ce-l privește pe Iancu, este adevărat,vorbim de două săptămâni. El a fost cel care mi-a scris pe adresele de socializare, însă nu avem nicio legătură amoroasă, cum se insinuează. Suntem prieteni buni, discutăm prietenește și atât! Vom vedea ce ne va rezerva viața la amândoi, dar, acum, în acest moment, suntem amici, doi oameni care se înțeleg bine! Nimic altceva. Eu nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte în nimic, vreau să am linia mea serioasă, să îmi văd de treabă și, cine știe, într-o bună zi, să am lângă mine bărbatul potrivit”, a declarat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Citeşte materialul integral AICI


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri