Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit?? "De două săptămâni"


Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit? Primele declaraţii ale superbei brunete.


In articol:

Bomba a explodat în urmă cu câteva zile, la Puterea Dragostei. Mai mulţi concurenţi din casă afirmă că superba brunetă ar avea o relaţie cu Iancu. Între cei doi a fost mereu o chimie vizibilă ce a atras o sumedenie de speculaţii.

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? În urmă cu ceva vreme, Ella de la Puterea dragostei a vorbit în cadrul emisiunii despre despărțirea lui Iancu Sterp de frumoasa Denisa.

Împreună cu Bianca, cele două au discutat despre experiențele brunetei din trecut cu Iancu și Jador, iar atunci, în mod surprinzător pentru mulți, bruneta a mărturisit că are anumite regrete în ceea ce-l privește pe fostul finalist de la Survivor România.

Ella de la Puterea dragostei are un nou iubit? ”A fost respectuos” 

”Iancu a fost respectuos, nu l-am văzut să înjure aici.

Are și el defecte. Nu știu dacă a înșelat, e și tânăr, are puțin de faimă acum. Orice persoană e diferită”, a comentat Ella, care avea să își exprime și regretul că a ales să se întoarcă la Jador și să renunțe la a face un cuplu serios cu fratele lui Culiță Sterp. De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău...”,  a mărturisit Ella.

Citeste si: Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! ”Chiar vreau să merg la Puterea Dragostei!”

”Abia aștepta să se certe cu Denisa”

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? De la acele conversații, se pare că situația s-a schimbat, drept dovadă că fetele din casă au început să discute că, mai nou, Ella și Iancu ar fi reluat legătura. ” Acum în spate, (n.r.- Ella) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!”, a declarat Andreea Pirui, imediat după ce bruneta a părăsit emisiunea.

Citeste si: Marius a aruncat BOMBA la Puterea dragostei! Ce a făcut Ella cu Iancu și Jador în baia băieților? „Vrei să spun de câte ori...”

 

Ella de la Puterea dragostei, declaraţie incendiară despre relaţia cu Iancu Sterp!

Lucrul acesta, cum era și firesc, a deranjat-o pe frumoasa Ella, care, în premieră pentru WOWbiz.ro, a vorbit despre actuala legătură cu războinicul de la Survivor România. ” Am auzit atât de multe cuvinte grele și neadevărate la adresa mea, încât, ar trebui să vărs râuri de lacrimi. Încerc totuși să nu mai bag în seamă nimic, să merg mai departe. În ceea ce-l privește pe Iancu, este adevărat,vorbim de două săptămâni. El a fost cel care mi-a scris pe adresele de socializare, însă nu avem nicio legătură amoroasă, cum se insinuează. Suntem prieteni buni, discutăm prietenește și atât! Vom vedea ce ne va rezerva viața la amândoi, dar, acum, în acest moment, suntem amici, doi oameni care se înțeleg bine! Nimic altceva. Eu nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte în nimic, vreau să am linia mea serioasă, să îmi văd de treabă și, cine știe, într-o bună zi, să am lângă mine bărbatul potrivit”, a declarat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţie uluitoare despre legătura cu Alex Bodi

" Este adevărat! Eu cu Alex ne-am cunoscut cu mult înainte să fie el cu Bianca. Avem prieteni comuni şi, DA, am vorbit mult în perioada asta, dar nimic special. Îmi este un om drag şi îl apreciez pentru tot ceea ce face şi ce este el. Am discutat mai mult despre situaţia lui actuală şi l-am încurajat să fie puternic", a declarat Ella, în exclusivitate, pentru kfetele.ro., în urmă cu puţin timp. Frumoasa brunetă a ţinut să sublinieze că este doar prietenă cu iubitul Biancăi Drăguşanu şi că acesta nu i-a făcut niciodată avansuri.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua. ,,Orice vehicul utilizat are propria sa istorie”

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

Când apare răul de mișcare la copii și cum trebuie tratat. ,,Urechea internă se ocupă de menținerea echilibrului”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
De ce nu slăbim, deși suntem atenți la ceea ce mâncăm „Stresul ne influențează greutatea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri