Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație

Ella de la Puterea dragostei, imagini incendiare, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Iată cum arată acum concurenta.

După ce Bianca de la Puterea dragostei a trecut pe la medicul estetician, o altă concurentă a decis să apeleze la o intervenție estetică.

În ultimul an, Ella a suferit mai multe intervenții estetice. Concurenta și-a mărit sânii, după ce a avut o probleme de sănătate. Iată ce spunea Ella în urmă cu aproape un an:

„Am avut un nodul la sânul stâng și a trebuit să intervin.

Și am intervenit și la cel drept. Acum sunt ok, sunt pansată. Mă simt bine, Mădă (n.r. fosta colegă de la Puterea Dragostei) are grijă de mine. Mă spală și pe cap pentru ca nu pot să ridic mâinile foarte mult”, a mărturisit Ella.

Citeste si: Andreea Pirui, atac dur la adresa Biancăi! A umilit-o în ultimul hal, iar Livian a făcut o criză de nervi!

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Frumoasa brunetă a profitat de aceasta intervenție la sâni și și-a împlinit și un vis al ei mai vechi, în sensul că și-a pus și silicoane. Ella a ales atunci unele mici, decente, care să se încadreze perfect în fizionomia ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a prins pe Livian „în fapt”. Se uita la imagini indecente pe Internet: „Îmi imaginam că ești tu...”

Acum, după ce a revenit în România, Ella a decis să treacă din nou pragul cabinetului. Ei bine, de data aceasta, Ella și-a a ales un nou tratament, iar după ce a plecat de la clinică, a mers la Elena Ionescu, unde a petrecut ore bune alături de fiul acesteia, Răzvan.

„Mă aflu la o doamnă doctor pe care o respect și o apreciez enorm, pentru că este foarte finuță.

Este o femeie care îți înțelege nevoile. Abia aștept să vă arăt ce îmi fac eu astăzi, stați pe aproape”, a anunțat Ella pe contul său de Instagram.

Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație
Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație

Zi-i că Ellei îi stă foarte bine. Uite ce fată frumoasă ai lângă tine. Ești bine, bine. Ce mai stai? Pune-te pe treabă. Să vină treaba”, i-a spus Elena Ellei, încântată de schimbare”, i-a transmis Elena Ionescu prietenei sale.Citește și:

Andreea Pirui, atac dur la adresa Biancăi! A umilit-o în ultimul hal, iar Livian a făcut o criză de nervi!

Bianca de la Puterea dragostei, sfaturi importante pentru concurenții sezonului al treilea: „Nu faceți cum am făcut eu”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies