Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație
Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație

Ella de la Puterea dragostei, imagini incendiare, după ce și-a făcut o nouă intervenție estetică. Iată cum arată acum concurenta.

După ce Bianca de la Puterea dragostei a trecut pe la medicul estetician, o altă concurentă a decis să apeleze la o intervenție estetică.

În ultimul an, Ella a suferit mai multe intervenții estetice. Concurenta și-a mărit sânii, după ce a avut o probleme de sănătate. Iată ce spunea Ella în urmă cu aproape un an:

„Am avut un nodul la sânul stâng și a trebuit să intervin.

Și am intervenit și la cel drept. Acum sunt ok, sunt pansată. Mă simt bine, Mădă (n.r. fosta colegă de la Puterea Dragostei) are grijă de mine. Mă spală și pe cap pentru ca nu pot să ridic mâinile foarte mult”, a mărturisit Ella.

Citeste si: Andreea Pirui, atac dur la adresa Biancăi! A umilit-o în ultimul hal, iar Livian a făcut o criză de nervi!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Frumoasa brunetă a profitat de aceasta intervenție la sâni și și-a împlinit și un vis al ei mai vechi, în sensul că și-a pus și silicoane. Ella a ales atunci unele mici, decente, care să se încadreze perfect în fizionomia ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a prins pe Livian „în fapt”. Se uita la imagini indecente pe Internet: „Îmi imaginam că ești tu...”

Acum, după ce a revenit în România, Ella a decis să treacă din nou pragul cabinetului. Ei bine, de data aceasta, Ella și-a a ales un nou tratament, iar după ce a plecat de la clinică, a mers la Elena Ionescu, unde a petrecut ore bune alături de fiul acesteia, Răzvan.

„Mă aflu la o doamnă doctor pe care o respect și o apreciez enorm, pentru că este foarte finuță.

Este o femeie care îți înțelege nevoile. Abia aștept să vă arăt ce îmi fac eu astăzi, stați pe aproape”, a anunțat Ella pe contul său de Instagram.

Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație
Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație

Zi-i că Ellei îi stă foarte bine. Uite ce fată frumoasă ai lângă tine. Ești bine, bine. Ce mai stai? Pune-te pe treabă. Să vină treaba”, i-a spus Elena Ellei, încântată de schimbare”, i-a transmis Elena Ionescu prietenei sale.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Bianca de la Puterea dragostei, sfaturi importante pentru concurenții sezonului al treilea: „Nu faceți cum am făcut eu”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Andreea Mantea, declarații despre ce va face după Puterea dragostei: „Atât vă pot spune”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies