Elena Gheorghe, dezvăluiri emoționante. Ce aventuri a trăit artista în Turcia


Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Elena Gheorghe a dezvăluit publicului emoțiile prin care a trecut o dată cu începerea clasei I a fiului său, dar și ce înseamnă viața de mămică de doi.


In articol:

Invitată în emisiunea Teo Show de la Kanal D, Elena Gheorghe a dezvăluit publicului emoțiile prin care a trecut o dată cu începerea clasei I a fiului său, dar și ce înseamnă viața de mămică de doi.

”Când a început clasa 0 am plâns, de anul trecut a început la mine plânsul și oarecum m-am mai obișnuit puțin cu emoțiile până când a intrat  în calasa I.  Mi se pare că trece timpul foarte repede! Astăzi a avut primul lui test și l-am sunat: <ce faci mami? Cum a fost?> <A fost bine, am terminat la timp, stai liniștită, nu îți face griji pentru mine!>”, a spus vedeta. 

Citeste si: Elena Gheorghe, videoclip de 5 stele în Turcia! Îndrăgita cântăreață arată fabulos în piesa ”Gura ta”!

Citeste si: Elena Gheorghe arată fenomenal în costum de baie după cea de-a doua sarcină. Cum se menține în formă

Dezvăluiri explozive din timpul filmărilor celui mai nou videoclip al Elenei Gheorghe

Mai mult decât atât, Elena a făcut câteva dezvăluiri explozive din timpul filmărilor celui mai nou videoclip al artistei Trusa de machiaj, uitată la restaurant! ”Eram în Turcia, ne-am trezit la 3 și jumătate ca să prindem balonul, urma să filmăm în balon. Cu o seară înainte, până la 12 noaptea, când filmasem deja cel de-al doilea clip, acesta urma să fie al treilea videoclip, fusesem la o terasă să mâncăm după filmare. I-am zis surorii mele să aibă grijă de trusa de machiaj. Totul bine și frumos, ne-am trezit la 3 să ma machiez, dar... cu ce să mă machieze? Sora mea a plecat singura singurică la terasa la care fusesem și le-a găsit exact acolo unde le lăsase”, a mai spus cântăreața.

Tot la Kanal D, Elena a vorbit emoționată de fetița ei, dar despre bunica ei și muzica armanească, pe care ”dada” Elenei Gheorghe îi spunea în nenumărate rânduri să o promoveze. Mai multe detalii, în clipul video! 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat: "Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, vom avea două boli care amândouă ucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri