„Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate.” Saveta Bogdan a transmis un mesaj pentru Angela Rusu!

„Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate.” Saveta Bogdan a transmis un mesaj pentru Angela Rusu!
„Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate.” Saveta Bogdan a transmis un mesaj pentru Angela Rusu!

Scandalul dintre Angela Rusu și colegele ei de breaslă pare că nu se oprește aici. În urmă cu puțin timp, vedeta a vorbit despre Laura Lavric, Saveta Bogdan și Vlăduța Lupău.

Cu toate că despre Laura Lavric a spus că este o persoană falsă, rea și invidioasă, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan au fost puse pe lista artistelor care nu au talent, iar acum conflictul este în curs.

Citește și: „Am crezut că mor de spaimă.” Saveta Bogdan a trecut prin clipe cumplite în timp ce se îndrepta spre America. Artista a fost foarte speriată

Angela Rusu a afirmat că Saveta Bogdan nu este talentată

În urmă cu câteva zile, Angela Rusu a participat în cadrul unei emisiuni TV, unde a fost nevoită să vorbească despre colegii ei de breaslă, cu sinceritate. Se pare că aceasta nu a avut prea multe lucruri bune de spus despre cei care fac parte din lumea artistică.

Angela Rusu a fost întrebată cine crede că este artista de muzică populară care nu are ce să caute pe scenă, iar vedeta nu a stat prea mult pe gânduri până să răspundă.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al doilea nume e Saveta Bogdan”, a spus Angela Rusu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Saveta Bogdan, replică usturătoare pentru Angela Rusu

Se pare că Saveta Bogdan nu a putut să nu răspundă și a vorbit și despre celelalte colege de breaslă.

Se pare că artista le-a luat apărarea și i-a adus Angelei Rusu câteva argumente.

Saveta Bogdan a mărturisit că de abia s-a întors din America și a aflat de la colegii ei că Angela Rusu nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa lor. Se pare că Saveta consideră că numele colegei sale este prea mic pe lângă al ei, motiv pentru care nici nu își dorește să îl pronunțe.

Artista a fost cu adevărat deranjată de vorbele colegei sale, mai ales că ea are 15 plăci și 8 CD-uri și consideră că munca ei se poate observa.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

„Eu abia m-am întors din America azi-noapte și mi-au spus colegii că ne-a vorbit de rău această colegă. Eu nu îi pronunț numele, pentru că numele ei este prea mic pentru numele meu. Ne-a făcut în toate felurile, ne-a jignit, dar ea vorbește de Elena Merișoreanu, care e un nume, o femeie frumoasă, talentată, are o familie, are și nepoți. Cum poți să spui așa ceva de colegele tale, care tu nici nu meriți să le pronunți numele, tu ești nimeni.Cine

era pe timpul lui Ceaușescu făcea carieră, nu oricine putea. Mie mi-ar fi rușine să vorbesc despre Saveta Bogdan. Păi câte CD-uri am? Am 15 plăci și 8 CD-uri. Păi se compară ea cu mine? Eu am făcut 19 piese într-o zi cu orchestra de la Cluj. Ea ar trebui să mai învețe să își vadă de lungul nasului, să judece ce vorbește, să nu pronunțe numele unor artiști cu o carieră de 60 de ani în spate.
Am fost în America, lumea îmi cerea să cânt piesele Nicoletei Voica? Păi se poate să vorbești despre ea, cât de frumos cântă? Ea abia a băgat nasul în muzică. Ne face ea comuniste, dar și ea a trăit tot aici, că are și ea 50 de ani. Sunt foarte supărată, eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea, nimeni nu vorbește de ea pe acolo. Ar trebui să judece ce vorbește, să nu dea vorbele afară fără să gândească. Păi cine cântă ca Laura Lavric? Să își vadă nivelul ei. Păi eu numai pe o placă 27 de piese. Am hituri. Eu nu îi pronunț numele, pentru că nu merită să îi pronunț eu numele, pentru că eu am o carieră în spate de 20 de ani. Să se mai gândească când pronunță o vorbă. Ea deocamdată e în noapte față de noi.”,
a transmis Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „E însurat.” Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat. Care este motivul pentru care s-a despărțit de ambasadorCitește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ghid complet pentru alegerea tipurilor de materiale textile pentru îmbrăcăminte

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu vreau să-mi pierd familia”

Ce decizie a luat Ileana Sterp în privința fiului său? Bruneta a oferit sfaturi pentru mămici: „La mine așa a fost și eu așa am simțit că e mai ușor acum cât Damir e mai mic.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies