„Te latră o cățea, nu întorci capul. Să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate” Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent!

„Te latră o cățea, nu întorci capul. Să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate” Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent!
„Te latră o cățea, nu întorci capul. Să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate” Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent!

Scandalul dintre florcloriste ia amploare! După ce Angela Rusu a spuc să Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan nu au talent muzical, acum, Elena Merișoreanu o face praf pe interpreta din Ardeal.

Angela Rusu a iscat un adevărat scandal în lumea folclorului românesc. Vedeta a fost invitată la o emisiune televizată în cadrul căreia a avut cuvinte dure la adresa colegelor sale de breaslă. Întrebată de moderatorul emisiunii care sunt vedetele care nu prea au talent muzical, Angela Rusu le-a nominalizat pe Elena Merișoreanu și pe Saveta Bogdan.

Mai mult decât atât, despre Laura Lavric, interpreta din Ardeal a spus că este „perversă și rea”.

Acesta fiind spuse, reacția colegelor sale nu a întârziat să apară. Astfel, Elena Merișoreanu, auzind aceste afirmații din partea Angelei Rusu, nu a mai stat pe gânduri și a făcut-o praf pe artistă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Elena Merișoreanu, replică acidă la adresa Angelei Rusu

Citește și: „Mă fac după vârsta mea. Nu pot să mă îmbrac ca tinerii că dau pe afară” Ce tratamente de înfrumusețare face Elena Merișoreanu? Cum reușește să se mențină în formă la 76 de ani

Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent!
Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent![Sursa foto: Facebook]

Elena Merișoreanu a luat foc atunci când a auzit ce a putut să spună Angela Rusu despre ea și despre celelalte colege de breaslă.

Astfel, interpreta de muzică populară a ținut să precizeze că artista din Ardeal nu este în măsură să îi evalueze ei talentul muzical. Mai mult decât atât, vedeta susține că nu vrea să îți bată capul cu o astfel de persoană, așa cum este Angela Rusu.

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

 „ Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste! Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea.

Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio. Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.
La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!» Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare. Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”
, a declarat Elena Merișoreanu pentru Click!

Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent!
Elena Merișoreanu îi dă replică Angelei Rusu, după ce a zis că nu are talent![Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Mi-am făcut radiografie pulmonară. Doamna doctor mi-a dat niște medicamente care să mă întărească.” Adelina Pestrițu, de urgență la spital! Ce diagnostic a primit din partea medicului

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Ianis Hagi și Elena, nuntă de poveste în Buftea. Ce tradiții nu vor lipsi de la marele eveniment

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies