Durerea maxima pe care a dus-o in mormant Ileana Ciuculete! Dupa televiziunea nationala, ea nu a fost difuzata nici la radio!


Ileana Ciuculete a fost extrem de indragita de iubitorii muzicii populare, dar cu toate acestea au existat si persoane care au exclus-o din peisajul artistic.

A fost cea mai mare durere a cantaretei, care nu s-a impacat niciodata cu ideea ca nu a fost difuzata pe postul national si nu i s-a organizat un spectacol aniversar.

Ileana Ciuculete a murit cu sufletul neimpacat! Desi era favorita posturilor private de televiziune, ea nu se afla in gratiile unora dintre producatorii emisiunilor de folclor de la TVR.

In urma cu cativa ani, Ileana Ciuculete povestea suparata ca realizatoarea TV Iuliana Tudor ar fi spus asta chiar intr-o emisiune ca are un motiv intemeiat pentru care nu dorea sa o aiba pe ea in emisiunea sa. 

“In cadrul unei emisiuni in care a fost invitata alaturi de Benone Sinulescu, Iuliana Tudor a facut la adresa mea o afirmatie jignitoare, anume ca eu as fi o interpreta de muzica populara care, citez, "isi pune poalele-n cap". Adica eu nu pot fi invitata in emisiunea ei de la TVR, spunea ea, pentru ca acolo vin numai solisti de muzica populara care au costume populare si atitudine impecabile.

Nu stiu la ce s-a referit. Eu am o fotografie pe un album de-al meu in care stau cu picioarele intr-un parau si in care, firesc, am partea de jos a costumului popular usor ridicata, nici pana la genunchi. Daca Iuliana Tudor considera ca astfel mi-am pus eu poalele-n cap, o anunt ca o voi da in judecata pentru insulta si prejudicii morale“, marturisea suparata foc, la acel moment, solista, intervievata de revista VIP.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

4 joburi care te avantajează dacă ai un aspect fizic plăcut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri