Dupa o emisiune tv, Diana Munteanu si-a “preluat” fiul de la Claudiu Niculescu! Familia s-a reunit intr-o parcare!


Diana Munteanu este casatorita din anul 2008 cu antrenorul Claudiu Niculescu, iar in urma cu cinci ani cei doi au devenit parintii unui baietel.

Paparazzii au surprins, ieri, familia Niculescu, in formula completa, la cateva zeci de minute dupa ce blonda a parasit platoul emisiunii "Teo Show".
Fosta vedeta de televiziune a fost prezenta ieri in platoul emisiunii "Teo Show" alaturi de Oana Zavoranu, Ileana Pescariu, Diana Dumitrescu, Silvana Riciu, Razvan Ciobanu si psihologul Ilie Marinescu.
Dupa terminarea show-ului, frumoasa blonda a plecat radioasa de la sediul postului Kanal D, direct la intalnire cu cei mai importanti urmasi ai lui Adam din viata ei. Familia Niculescu s-a reunit intr-o parcare si, dupa o discutie de cateva minute cu sotul, Diana l-a “preluat” pe micutul David de la partenerul de viata si l-a dus acasa.

Paparazzii au surprins, ieri, familia Niculescu, in formula completa, la cateva zeci de minute dupa ce blonda a parasit platoul emisiunii "Teo Show".Fosta vedeta de televiziune a fost prezenta ieri in platoul emisiunii "Teo Show" alaturi de Oana Zavoranu, Ileana Pescariu, Diana Dumitrescu, Silvana Riciu, Razvan Ciobanu si psihologul Ilie Marinescu.Dupa terminarea show-ului, frumoasa blonda a plecat radioasa de la sediul postului Kanal D, direct la intalnire cu cei mai importanti urmasi ai lui Adam din viata ei. Familia Niculescu s-a reunit intr-o parcare si, dupa o discutie de cateva minute cu sotul, Diana l-a “preluat” pe micutul David de la partenerul de viata si l-a dus acasa.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Ce se întâmplă în organismul tău când mănânci șorici! Avertismentul medicilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri