Află din rândurile următoare care este rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica.
Nicoleta Voica este o îndrăgită interpretă de muzică populară, care pe lângă talentul său muzical, a reușit să câștige simpatia publicului și prin intermediul rețetelor sale pe care le postează pe pagina sa de Facebook, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online idei de preparate rapide și gustoase. De data aceasta, interpreta de muzică populară a pregătit dulceață de ceapă roșie.
„ Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant. Dulce, puțin sărat, puțin iute. Se potrivește foarte bine cu friptură de porc, cu friptură de pui, în sandvișuri, pe pâine prăjită. Gustul ăsta de sărat-dulce este foarte interesant .”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.
Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica
Ingrediente:
- 50 de grame de unt;
- 50 ml de oțet balsamic;
- un cățel de usturoi;
- sare și piper;
- 50 de grame de zahăr brun;
- un kg de ceapă roșie;
- 3 linguri de ulei de măsline.
Mod de preparare:
Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Este foarte ușor de preparat. Într-o tigaie am să pun 3 linguri de ulei de măsline. Am pregătit aici ceapa, pe care am tăiat-o julien. O să le pun la prăjit.