„Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant! Dulce, puțin sărat, puțin iute.” Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

„Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant! Dulce, puțin sărat, puțin iute.” Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica
„Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant! Dulce, puțin sărat, puțin iute.” Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

Află din rândurile următoare care este rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica.

Nicoleta Voica este o îndrăgită interpretă de muzică populară, care pe lângă talentul său muzical, a reușit să câștige simpatia publicului și prin intermediul rețetelor sale pe care le postează pe pagina sa de Facebook, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online idei de preparate rapide și gustoase. De data aceasta, interpreta de muzică populară a pregătit dulceață de ceapă roșie.

Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant.

Dulce, puțin sărat, puțin iute. Se potrivește foarte bine cu friptură de porc, cu friptură de pui, în sandvișuri, pe pâine prăjită. Gustul ăsta de sărat-dulce este foarte interesant .”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.

Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

Citește și: „Este foarte ușor de preparat și vă promit că va fi și gustos.” Rețeta ostropelului de pui cu mămăliguță a Nicoletei Voica

Citește și: „Ajută ca pulpele de rață să fie mai bronzate.” Rețeta de pulpe de rață la cuptor, cu cartofi, usturoi și lămâie a Nicoletei Voica!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

  • 50 de grame de unt;
  • 50 ml de oțet balsamic;
  • un cățel de usturoi;
  • sare și piper;
  • 50 de grame de zahăr brun;
  • un kg de ceapă roșie;
  • 3 linguri de ulei de măsline.

Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica
Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare:

Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Este foarte ușor de preparat. Într-o tigaie am să pun 3 linguri de ulei de măsline. Am pregătit aici ceapa, pe care am tăiat-o julien. O să le pun la prăjit.

Prima dată am să pun uleiul și untul și am să aștept până se omogenizează uleiul cu untul. Am să pun ceapa și am să condimentez după gust, sare piper și un cățel de usturoi, pe care l-am zdrobit și l-am tocat. O să amestec bine, până când ceapa o să își schimbe culoarea, o să fie puțin aurie. După ce o să prăjesc aproximativ 20 de minute, am să pun oțetul balsamic și zahărul.
Am să amestec tot timpul. Trebuie să amestecați ca să se omogenizeze compoziția și când o să devină caramelizată, o să știți că este gata. O să o las la răcit și apoi pun în borcănașe. Dacă o țineți la frigider, se poate consuma aproximativ 3 luni
.”, a spus Nicoleta Voica.

 

Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica
Nicoleta Voica [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

“Nu vă mai zic de gust. Rezultatul e pe măsură.” Rețeta de dulceață de ardei iute a Gabrielei Cristea

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Minerva este condusă astăzi pe ultimul drum! Fratele Gabrielei Dima, detalii exclusive despre înmormântarea de la Arad: „Slujba va fi ținută de cinci preoți” | EXCLUSIV

Legătura specială dintre DJ-ul francez Tagada și Rona Hartner

Ce contează cel mai mult pentru Minodora, în viața de cuplu, dar și cum menține echilibrul între familie și carieră? "Trebuie, în relația personală, să ai măsură!"

Veronica și Laura, schimb de replici aprige, în Casa iubirii! „Eu nu mai pot! Vreau să mă duc acasă!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 23 martie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

O mireasă a luat foc în timpul ședinței foto. A ajuns la spital cu răni grave - VIDEO


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies