Dragostea şi grupa sanguină. Îmbătrâniți sau nu împreună?


0, A, B, AB... Rh pozitiv sau negativ. Grupa sanguină este de o importanţă primordială în medicină. Dar, după cum cred cercetătorii japonezi, ea este responsabilă şi de relaţiile noastre afective şi sexuale


In articol:

Grupa sanguină "B" şi dragostea

Bărbaţii şi femeile de tip B nu acordă aceeaşi importanţă dragostei şi sexualităţii ca celelalte grupe. Asta nu înseamnă că afacerile de inimă nu contează pentru ei. Mai degrabă nu le plac regulile, nor­mele şi restricţiile.

Ei acordă mai multă im­portanţă prezentului decât viitorului şi zburdă mult înainte de a se fixa.

Femeia "B"
Dinamică şi uneori extravagantă în viaţa sa socială, ea devine rezervată de îndată ce întălneşte bărbatul vieţii sale. Îi place viaţa de cuplu cu con­diţia de a nu fi dependentă. Optimistă şi inventivă, ea acceptă toate situaţiile. Dar sexul este pentru ea mai degrabă igienă corporală.

Bărbatul "B"
Seducător, îi place să dea tuturor femeilor pe care le întâlneşte impresia că sunt unice. Dar când se îndrăgosteşte, rămâne fără voce. Deci fiind, de regulă, infidel, se aşteaptă la infidelităţi. Deşi sexul nu e totul pentru el, inventiv, el ştie să fie pe mă­sura aşteptărilor atunci când întâlneşte pe cineva pentru care sexul contează mai mult.

Citeste si: Raceala in sarcina. Remedii naturale pentru febra, tuse si raceala in sarcina

Grupa sanguină "AB" şi dragostea

Cei cu grupa sanguină AB sunt incurabili ro­mantici şi astfel îşi trăiesc şi sentimentele. Asta îi face câteodată naivi. Sunt ca fata din poveste care vrea să se căsătorească cu fiul regelui.

Femeia "AB"
Nu-i uşor pentru ea, căci e plină de imaginaţie. Fascinează bărbaţii cu comportamentul ei. Exi­gentă, este dificil de cucerit.

Este o soţie bună, îşi iubeşte casa şi copiii. Pentru cei care sunt lângă ea, este capabilă de cele mai nebuneşti nopţi de dra­goste.

Bărbatul "AB"
Nu-i place să vorbească direct despre sex. Totuşi, se simte bine cu femeile care sunt atrase de magnetismul extraordinar pe care îl posedă. Soţ sau prieten, este agreabil, cu condiţia să-l fereşti de prieteni. Sexul îl pasionează şi se descurcă ex­celent.

Citeste si: Harta mondială a bărbăţiei: unde trăiesc cei mai dotaţi bărbaţi şi cine sunt codaşii lumii

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ciocolată de casă în 3 minute. Trei pasi simpli si trei ingrediente

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 2 - 8 februarie. Luna iubirii debutează cu probleme în plan amoros pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Imagini in premiera cu locuinta actorului principal din serialul de la Kanal D, „Povestea noastra”. Burak Deniz locuieste intr-o casa de vis

Spune această rugăciune în fiecare zi si viata ta se va schimba la 180 de grade


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Transportul către superbul Istanbul, mai accesibil şi confortabil ca oricând. Cât costă biletul unei curse din Bucureşti

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri