Dr. Oz: Dieta de 7 zile cu grepfrut

Dr. Oz: Dieta de 7 zile cu grepfrut
Dr. Oz: Dieta de 7 zile cu grepfrut

Potrivit celebrului Dr. Oz. poti sa slabesti un kilogram pe zi daca urmezi acest plan de dieta care include grepfrutul alaturi de cele trei mese principale sanatoase si echilibrate.

Ce sa mananci la pranz

O salata cu multe legume, avocado, o jumatate de grepfrut, spanac si quinoa poate sa constituie o combinatie potrivita pentru masa de pranz. Deoarece contine grasimi sanatoase din avocado si proteine din quinoa, aceasta salata mentine senzatia de satietate pana seara. Astfel nu vei fi tentata sa mananci dulciuri.

Ce sa mananci la cina

Quinoa, orezul integral, amarantul sau orzul pot sa fie combinate cu o jumatate de grepfrut si o sursa de proteine (peste) pentru a obtine masa de seara usoara.

Continua sa faci diverse combinatii de alimente sanatoase pentru tot restul saptamanii, insa nu uita ca la fiecare masa sa adaugi cate o jumatate de grepfrut.

Sursa: eva.ro



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Dieta fabuloasa a japonezelor: slabesti 10 kilograme in 5 zile! Iata ce trebuie sa mananci zilnic!

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies