Dovada iubirii! Carmen de la Sălciua, în tandrețuri cu noul iubit! Imaginea pe care mulţi aşteptau să o vadă: ”Bravo, trăiți-vă iubirea și nu țineți cont de nimeni!”


Au lăsat la o parte misterul și s-au afișat, în sfârșit, împreună! E vorba despre Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă care au apărut recent în public ca un cuplu, însă nu oricum, ci sărutându-se. Îndrăzneala lor a fost primită cu aplauze de fani.

 

Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă par mai fericiți ca niciodată. Artista a divorțat oficial în urmă cu mai bine de o săptămână, așa că acum nu mai este o femeie cu verighetă pe mână. Pentru că nu se mai ferește să își arate dragostea față de iubitul ei, cea mai sexy și apreciată artistă de muzică de petrecere a făcut publică o fotografie în care îl sărută cu pasiune pe partenerul ei actual. Carmen de la Sălciua a băgat și o inimioară în descrierea fotografiei în care îl sărută cu multă dragoste pe Cosmin și, cu siguranță, se referă la focul din inimile lor.

Carmen de la Sălciua și Cosmin Isailă și-au început povestea de iubire în urmă cu câteva luni. In ziua de Paște, artista a făcut publică prima poză împreună cu Cosmin. „După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, spune Carmen despre relația cu Cosmin.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri