Ce i-a spus Răzvan Ciobanu chelnerului cu care s-a întâlnit, înainte să moară: „Mai avea puțin să plângă...”


Chelnerul care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu înainte să moară a dezvăluit ce i-a spus acesta.


In articol:

 

La câteva ore de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, noi infomații ies la iveală despre ultimele ore din viața creatorului de modă.

Unul dintre cei care l-au văzut pe Răzvan în ultimele ore de viață a dezvăluit ce i-a spus designerul atunci când s-au văzut.

Angajat al unui restaurant, bărbatul a povestit detalii cutremurătoare despre starea în care se afla designerul.POtrivit acestuia, Răzvan era extrem de confuz și la un pas să plângă.

„Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: "De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?" Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă", a spus angajatul restaurantului, potrivit Observator.tv.


Crimă sau accident? Un bărbat susține că a văzut ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu

Moartea lui Răzvan Ciobanu nu a fost un accident. Un bărbat susţine că a văzut ce s-a întâmplat cu creatorul de modă.

Răzvan Ciobanu a fost omorât? Un martor a povestit ce a văzut.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 5-11 MAI 2019. Cinci zodii îşi înşală partenerii de viaţă. Vor ajunge pe culmile plăcerii, dar vor plăti după pentru păcatele lor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Bărbatul a povestit într-o emisiune de televiziune ce a văzut şi cum Răzvan Ciobanu a fost adus de cineva în locul unde a fost găsit mort ulterior.

"Trei mașini au fost. M-am ascuns, nu m-au văzut. Cred că era amenințat. L-au scos din mașină ei, l-au pus jos, au luat mașinile și au plecat. Telefonul l-au luat în mașină, l-au spart, i-au scos cartela. Sunt sigur că a fost omorât", a declarat bărbatul care susţine că a văzut ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu.

M.V.


Citește și:

Ce i-a spus Răzvan Ciobanu chelnerului cu care s-a întâlnit, înainte să moară: „Mai avea puțin să plângă...”

Vrăjitoarea Monica Ioniță susține că l-a sunat pe Răzvan Ciobanu și i-a spus că o să moară pe 29 aprilie. Cum i-a răspuns designerul

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 5-11 MAI 2019. Cinci zodii îşi înşală partenerii de viaţă. Vor ajunge pe culmile plăcerii, dar vor plăti după pentru păcatele lor -...

Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Horoscop astăzi, luni 21 septembrie 2020. O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Povestea lui Radu, băiatul cu ochi de înger, care deși trăiește NU există

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri