Ce i-a spus Răzvan Ciobanu chelnerului cu care s-a întâlnit, înainte să moară: „Mai avea puțin să plângă...”


Chelnerul care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu înainte să moară a dezvăluit ce i-a spus acesta.

 

La câteva ore de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, noi infomații ies la iveală despre ultimele ore din viața creatorului de modă.

Unul dintre cei care l-au văzut pe Răzvan în ultimele ore de viață a dezvăluit ce i-a spus designerul atunci când s-au văzut.

Angajat al unui restaurant, bărbatul a povestit detalii cutremurătoare despre starea în care se afla designerul.POtrivit acestuia, Răzvan era extrem de confuz și la un pas să plângă.

„Eram la POS, plasam o comandă, el a venit la mine şi speriat, îmi spunea: "De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva?" Mai târziu a intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă", a spus angajatul restaurantului, potrivit Observator.tv.


Crimă sau accident? Un bărbat susține că a văzut ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu

Moartea lui Răzvan Ciobanu nu a fost un accident. Un bărbat susţine că a văzut ce s-a întâmplat cu creatorul de modă.

Răzvan Ciobanu a fost omorât? Un martor a povestit ce a văzut.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 5-11 MAI 2019. Cinci zodii îşi înşală partenerii de viaţă. Vor ajunge pe culmile plăcerii, dar vor plăti după pentru păcatele lor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Bărbatul a povestit într-o emisiune de televiziune ce a văzut şi cum Răzvan Ciobanu a fost adus de cineva în locul unde a fost găsit mort ulterior.

"Trei mașini au fost. M-am ascuns, nu m-au văzut. Cred că era amenințat. L-au scos din mașină ei, l-au pus jos, au luat mașinile și au plecat. Telefonul l-au luat în mașină, l-au spart, i-au scos cartela. Sunt sigur că a fost omorât", a declarat bărbatul care susţine că a văzut ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu.

M.V.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri