Doliu uriaş în showbiz! O artistă iubită şi apreciată a pierdut lupta cu cancerul! "Adio, înger"


O artistă iubită şi apreciată a pierdut lupta cu cancerul! "Regina sprâncenelor" era supranumită!


In articol:

Cristina Chirica, cunoscută ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprâncene din Vaslui s-a stins din viaţă la 46 de ani. Cristina a pierdut lupta cu cancerul la sân, afecţiunea nemiloasă pe care a încercat în zadar să o învingă. Apreciată pentru măiestria cu care lucra, era cunoscută pe plan local drept „o regină a sprâncenelor”. Vestea morţii ei premature a stârnit un val de emoţie.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţele de socializare de către cei care au cunoscut-o.

Citeste si: A murit! O supervedetă din România este sfâşiată de durere! "O zi neagră"

O artistă iubită şi apreciată a pierdut lupta cu cancerul! "Vei rămăne în sufletele noastre, frumoasa noastră"

”Ştiu că nu este bine să pui la îndoială hotărârile celui de sus ... că El e cel care ştie cel mai bine cât ne este dat să ducem, când ne soseşte ceasul ... Dumnezeu a grăbit plecarea ta doar pentru că El are întotdeauna nevoie de oameni buni. Din pacate ai fost aleasă să părăseşti această lume într-un mod atât de dur ... nu meritai asta ...viaţa e nedreaptă! Să veghezi de sus asupra celor dragi ţie ... zbor lin spre înaltul cerului, suflet frumos! Adio, înger al sprâncenelor ...pe mai târziu”, a scris o apropiată a Cristinei. ”Ai plecat prea repede dintre noi şi ai lasat puiutii tai singuri. Ne-ai promis că nu te dai batută Cris...vei rămăne în sufletele noastre frumoasa noastră, nu te vom uita niciodata şi o sa ne lipseşti Crisss, cuvintele nu îşi mai au rost acum”, a transmis o altă cunoştinţă.

Citeste si: Povestea cutremurătoare care te zguduie din temelii! "A murit ca un înger, în somn, fără motive, fără explicaţii" Vezi ce s-a întâmplat!

”Nu realizez că nu vei mai fi. Dumnezeu să te ierte şi să te odihneasca în pace suflet bland, ”Regina sprâncenelor” cum îmi plăcea să-ti spun. Ai plecat prea repede. Aş fi vrut să mă vad cu tine în alt mod nu adcându-ţi flori pe ultimul drum. Vei ramane mereu în sufletele noastre. Condoleanţe familiei si multă putere”, a scris o altă prietenă a Cristinei Chirica, potrivit adevărul.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Pentru tine

Parteneri