A murit! O supervedetă din România este sfâşiată de durere! "O zi neagră"


Bogdan Mocanu a anunțat pe pagina lui de Instagram că o personă dragă lui nu mai este în viață.

Bogdan Mocanu trece prin clipe îngrozitoare. Concurentul a suferit, recent, o pierdere uriașă și a publicat pe pagina lui de Instagram un mesaj în care le-a spus fanilor ce se întâmplă cu el. Bunica tânărului a murit, fără ca el să apuce să o vadă înainte.

Citeste si: Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată "cumnata" tânărului! EXCLUSIV!

„Astăzi este o zi neagră. M-am întors acasă doar ca să îmi văd bunica moartă, fără măcar să am timp să îmi iau la revedere de la ea. Prețuiți-vă apropiații pentru că nu se știe niciodată când îi veți vedea pentru ultima oară.

Dumnezeu să te ierte”, a scris Bogdan Mocanu pe pagina lui de Instagram.

Jador, prietenul lui cel mai bun, a fost alături de el şi l-a sprijinit în momentele cele mai grele, dar tânărul încă nu şi-a revenit. La trei săptămâni după evenimentul care l-a marcat, Bogdan suferă în continuare şi îşi reproşează că nu petrece mai mult timp cu familia şi că nu a vorbit mai des cu bunica lui. 

"Bogdan este un familist convins, dar de când este concurent la Puterea Dragostei şi, în plus, are şi foarte multe contracte de imagine şi job-uri de MC, nu prea mai are timp de nimic. Şi cu prietenii vorbeşte mai rar. L-a marcat extrem de mult ce s-a întâmplat cu bunica lui pe care a iubit-o enorm. Nu se aştepta ca ea să moară şi încă nu a reuşit să-şi revină din şoc. E sufletist şi sensibil, chiar dacă poate câteodată nu o arată. El suferă cumplit, deşi la emisiune zâmbeşte. Doar Jador ştie ce este cu adevărat în sufletul lui", a spus un apropiat al lui Bogdan Mocanu.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Angela Rusu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară, a reușit, în mai puțin de doi ani, să scape de 26 de kilograme cu o dietă personalizată.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri