Doliu în lumea modei! Gloria Vanderbilt a murit


Doliu în lumea modei internaționale. Creatoarea de haine și scriitoarea Gloria Vanderbilt a murit la vârsta de de 95 de ani.


In articol:

Gloria era mama celebrului jurnalist Anderson Cooper, iar povestea ei de viață a fost una de film. Femeia era chinuită în ultimii ani de existență de un cancer la stomac despre care presa americană a tot scris.

Gloria Vanderbilt a murit la 95 de ani și a avut o poveste de viață curemurătoare

Anunțul decesului femeii a fost făcut la CNN chiar de către fiul ei, Anderson Cooper, care, de fapt, nu a făcut decât să confirme zvonurile privind moartea celei care i-a dat viață. Vanderbilt era cunoscută în lumea bună a Americii sub denumirea de săracă fată bogată, căci aceasta a avut o poveste demnă de un film premiat la Oscar.

A moștenit un imperiu financiar fiind stră-nepoata unui magnat al secolului al XIX-lea și locuia în ultima vreme în Franța. De mică, Gloria avea să cunoască durerea, căci procesul pentru custodia ei s-a dat între mătușa ei, care locuia în America și mama ei, care trăia în Franța. Mătușa a câștigat procesul și a devenit tutorele scriitoarei după ce tatăl ei a murit. Cu trecerea anilor, femeia s-a întors în Franța ei dragă.

Unul dintre copii i s-a sinucis la vârsta de 23 de ani

Gloria Vanderbilt a fost creatoare de modă, pictoriță, scriitoare, o artistă completă extrem de apreciată în special în cele două țări între care și-a împărțit viața: Franța și Statele Unite ale Americii. Gloria a trebuit să treacă printr-un episod dureros la 23 de ani după ce a devenit mamă. Fiul ei, la această vârstă, s-a sinucis și a lăsat în urmă o mamă descumpănită.

„Gloria Vanderbilt a fost o femeie extraordinară care a iubit viaţa şi a trăit-o în felul ei”, a declarat Anderson Cooper la CNN, după ce a confirmat știrea morții mamei sale. „The Memory Book of Starr Faithfull” (1994), „Obsession” (2009), „The Things We Fear the Most” (2011), „It Seemed Important at the Time: A Romance Memoir” (2004), „A Mother’s Story” (1997 – în aceasta vorbește despre sinuciderea fiului ei de 23 de ani), sunt câteva dintre cărțile pe care le-a scos pe piață artista.


Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Edith Gonzalez, scrisoare dureroasă pentru mama sa decedată: "Te iubesc, mama"

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Cea mai bătrână femeie din Europa a murit. Avea 116 ani

Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin, cu iubitul acesteia. Cei trei locuiesc împreună

Culiță Sterp, noi strategii în echipa Faimoșilor la Survivor România! Artistul o vrea afară pe Andreea Antonescu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Faimoșii au ieșit învingători aseară, în jocul pentru recompensă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri