Fiica lui Edith Gonzalez, scrisoare dureroasă pentru mama sa decedată: "Te iubesc, mama"


Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian.

La câteva zile după trecerea sa în neființă, fiica acesteia, Constanza, în vârstă de 14 ani, i-a scris o scrisoare dureroasă, conștientă fiind că mama sa nu o mai poate citi din ceruri, dar, cu siguranță, o va auzi.

Edith Gonzalez i-a scris fiicei sale o scrisoare de adio înainte de a muri, iar acum Constanza a simțit nevoia să-i răspundă, iar cuvintele micuței sunt extrem de emoționante, dar și dureroase:

“Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm. În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine. Îmi amintesc că îmi spunea: «O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea». Iubea să învețe lucruri noi, oricând mergeam în călătorii ea era cel mai bun ghid turistic; dacă nu știa ceva, întreba și învăța. Ea mi-a arătat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca să menționez doar câteva destinații și, firește, tot Mexicul.

Când aveam 4 ani, mama mea s-a dus în Cambodgia ca să filmeze «Dona Barbara», o nouă telenovelă. Și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Dona Barbara din câte puteau exista. Mamă, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent și macho, dar mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care ești tu, pentru că Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă!”, a scris fiica lui Edith Gonzalez în scrisoarea dedicată mamei sale.

Constanza Gonzalez Lazo va împlini 15 ani în luna august și va fi un moment extrem de greu pentru adolescentă având în vedere că va fi prima aniversare fără mama sa.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, în ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a învins-o în cele din urmă.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri