Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin, cu iubitul acesteia. Cei trei locuiesc împreună


Andreea Marin a trecut prin trei căsnicii eșuate, însă acest fapt nu a speriat-o, ci din contră, a întărit-o.

“Zâna Surprizelor“ trăește de o bună bucată de vreme o frumoasă povetse de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, și Adrian Brâncoveanu, 33 de ani, au făcut de curând marele pas și s-au mutat împreună, astfel cei doi fiind împreună tot timpul, mai ales că pe o perioadă de doi ani relația lor s-a petrecut la distanță, Andreea locuind în România, iar Adrian în Africa. Astfel, iubitul Andreei Marin, locuiește împreună cu Violeta, fiiica Andreei Marin din mariajul cu Ștefan Bănică, și se păre că cei doi se înțeleg de minune: „Din

dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Citeste si: Andreea Mantea, băutura care o ajută să-și mențină silueta

Citeste si: Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul

Citeste si: DIETĂ. Mihaela Tatu a reușit să slăbească în timp-record: ”Aveam aproape 100 de kilograme. Atunci m-am speriat!”

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit”, a declarat Andreea Marin pentru Viva!


Abonează-te pe

Citește și:

Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

Andreea Mantea, băutura care o ajută să-și mențină silueta

DIETĂ. Mihaela Tatu a reușit să slăbească în timp-record: ”Aveam aproape 100 de kilograme. Atunci m-am speriat!”

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva este într-o relație. Cine este bărbatul?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri