Doliu în lumea cinematografică! O actriță de 21 de ani a fost sfârtecată pe șinele de metrou


Este doliu în lumea cinematografică. O actriță tânără a murit călcată de tren.

Durere fără margini într-o familie din America! O tânără în vârstă de 21 de ani, pe numele său Helen McDonald-Phalon, a murit sfârtecată pe șinele de metrou, chiar sub privirile îngrozite ale oamenilor din jur.

Citeste si: Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop TAROT saptamana 22-28 aprilie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paște 2019. Săptămâna Patimilor pentru trei zodii! Mare atenție la greșelile din trecut, karma nu iartă - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Conform New York Post, tânăra de 21 de ani ar fi murit accidental, nefiind vorba despre vreo sinucidere. Conform anchetatorilor, actrița Helen McDonald-Phalon a fost târâtă de metrou, după ce i s-ar fi prins haine de tren. În acest mod a avut loc tragedia. Cei care au fost de faţă spun că fata ar fi strigat după ajutor. "Salvaţi-mă, vă rog", a strigat fata cu disperare, dupa cum spun martorii.

Helen visa să ajungă o mare actriță într-o zi și se gândea mereu la modul prin care își poate dezvolta cariera. La doar 21 de ani, drumul ei s-a oprit brusc, din păcate. Atât familia, prietenii, dar și cunoscuții o plâng pe Helen.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri