Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile

Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile
Horoscop Minerva pentru Paşte. Săptămâna 22-28 aprilie aduce surprize colosale pentru toate zodiile

Minerva a întocmit horoscopul pentru săptămâna 22-28 aprilie! Celebra astroloagă vine cu vești bune pentru toate zodiile, dar mai ales pentru cele de aer și cele de apă!

Așa arată horoscopul Minerva 22-28 aprilie

Berbec

Berbecii au nevoie de o schimbare. Aceasta va veni chiar dacă natvii se vor împotrivi, doarece ar putea interveni i în viața amoroasă, unde se va sfârși un capitol, dar se va deschide altul. Ai putea schimba chiar și locația sau starea socială. Este posibilă o schimbare de look, poate un tatuaj sau completarea garderobei cu haine de primăvară!

Taur

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la orgoliu. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt. Fii atent la sănătatea fizică, renunță la ce nu este necesar și evită viciile, în special mâncatul.

Dormi atât cât trebuie. Îți place un anumit tip de schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau o alegere în materie de modă și ție.

Citeste si: Cum să mănânci de Paște ca să nu ai probleme. 5 sfaturi eficiente de la nutriționistul Gianluca Mech!

Citeste si: Prăjitura "Noaptea de Paște"! Un desert special de sărbătoare

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paște 2019. Săptămâna Patimilor pentru trei zodii! Mare atenție la greșelile din trecut, karma nu iartă- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Greșeli pe care nu trebuie să le faci la masa de Paște! Dr Ovidiu Peneș, sfaturi pentru a preîntâmpina problemele digestive

Gemeni

Te afli la o răscruce spirituală, și nu știi ce cale să alegi. Fa-ti timp pentru introspectie si meditatie pe masura ce trebuie să iei o decizie. Sănătatea ar trebui să fie o prioritate. Nu întârzia să iei decizia necesară și să fii prudent pentru a nu fi victimă a unui accident sau a unui furt. Este un moment bun să cauți în familia, bătrânii cu înțelepciune de împărtășit.

Faci parte dintr-un grup social mai mare. Noroc cu liniștea interioară, lucrurile sunt în ordine, astfel încât să poți merge cu încredere înainte.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paște 2019. Săptămâna Patimilor pentru trei zodii! Mare atenție la greșelile din trecut, karma nu iartă - previziuni complete pentru Kfetele.ro

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

MESAJ nou RUNE pe ZODII săptămâna 22-28 APRILIE 2019. Atenționări importante!

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies