Doamne Fereşte, ce ţinută a purtat Andra de la Puterea Dragostei la piaţă! Tu ai avea curajul să ieşi aşa pe stradă? Imagini BOMBĂ! FOTO!


Andra de la Puterea Dragostei, ţinută extrem de sexy la piaţă! Uite cum s-a îmbrăcat tânăra!

Andra de la Puterea Dragostei, proaspăta iubită a lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei...

Citeste si: Imaginile toamnei! Bogdan Mocanu este negru de supărare! Au apărut poze cu Andra de la Puterea Dragostei complet dezbrăcată! Uite fotografiile! FOTO!

Andra de la Puterea Dragostei, ţinută extrem de sexy la piaţă! Oamenii din jurul ei au început să şuşotească şi să-i facă, discret, poze!

Mulţi spun că Andra este o "fată de oras", iar pozele ei îndrăzneţe de pe instagram confirmă această teorie. Şi când spunem "îndrăzneţe", ne referim la imagini cu ea în lenjerie intimă provocatoare sau...fără.

În urmă cu ceva timp, protagonista noastră şi-a postat o fotografie care o înfăţişa fără...chiloţi, în faţa oglinzii, iar în altă zi a mers la piaţă cu un decolteu uriaş care a atras toate privirile. Când au văzut-o mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, oamenii din jurul ei au început să şuşotească şi să-i facă, discret, poze.

Citeste si: Cum arăta Andra de la Puterea Dragostei, în adolescență! Transformarea ei este absolut şocantă! FOTO!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri