Cum arăta Andra de la Puterea Dragostei, în adolescență! Transformarea ei este absolut şocantă! FOTO!


Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Băieții au pus ochii pe ea încă din clipa în care a coborât pe scări și au schimbat primele cuvinte.

Andra, concurenta supersexy de la Puterea Dragostei, a intrat, sigură pe ea, în casa Puterea Dragostei, fiind gata să-și găsească marea dragostei, așa cum declară chiar ea în promo-ul de prezentare.

Băieții au fost impresionați de Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei

Băieții au rămas muți de uimire în momentul în care au văzut-o pe noua concurentă de la Puterea Dragostei pentru prima dată, dar "câştigătorul" inimii ei este Bogdan Mocanu, după o competiţie strânsă cu cel mai bun prieten al lui, Jador.

Citeste si: Jador s-a cuplat cu o supervedetă sexy ? Uite cum au fost surprinşi cei doi, la Barcelona! Acestea sunt imaginile anului! FOTO EXCLUSIV!

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Gurile rele susțin că Andra ar fi suferit mai multe intervenții estetice la nivelul feței şi au publicat chiar și o serie de fotografii cu noua concurentă Puterea Dragostei în adolescență, de pe vremea când nu se machia și aranja atât de mult.

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, ipostaze incendiare pe Internet

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Pe contul personal de Instagram, concurenta are o mulțime de fotografii în ipostaze sexy, lăsând să i se vadă trupul apetisant.

Citeste si: Bogdan Mocanu, ADEVĂRUL despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa Judele! Concurentul de la Puterea Dragostei face dezvăluiri şocante şi prezintă DOVEZI!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri