Jador, adevărata relație pe care o are cu Bianca Comănici. Ce motiv a avut manelistul să spună despre ea că ”dă impresia că este falsă la Puterea dragostei”!


Jador a vorbit în premieră despre Bianca Comănici, după ieșirea lui de la Puterea dragostei


In articol:

În primul sezon de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Jador au fost printre cei mai votați concurenti, au fost de nenumarate ori și liderii casei, dar, în mod surprinzător, nici măcar unul dintre ei nu au reușit atunci să-și găsească și iubirea în emisiune.

Totul în ciuda faptului că Jador a format la început un cuplu cu Simina, iar Bianca a trecut de la sentimentele pentru None la o relație cu Bobicioiu, sau dezamăgiri cu Oianu, Iancu sau Bogdan Mocanu.

În cel de al doilea sezon de la Puterea dragostei, lucrurile par însă să se fi așezat mai bine pentru Bianca, întrucât concurenta și-a găsit iubirea în brațele lui Livian. Cu toate acestea, problemele nu au dispărut pentru ea, căci acuzele făcute de anumite persoane din show, cum că ar fi o persoană falsă, nu au încetat din în această ediție. ”E o prefăcută, are o tactică să fie câștigătoare mereu”, susțin concurenții din formatul amoros.

Jador a făcut declarații surprinzătoare despre Bianca! ”A făcut ce a simțit până acum la Puterea dragostei”

În mod cu totul neașteptat într-un astfel de context, Jador este cel care, recent, i-a luat apărarea contestatei concurente de la Puterea dragostei.

În urmă cu puțin timp, Jador a făcut declarații surprinzătoare despre Bianca! ”Este prietena mea! Bia e o persoană deosebită, la fel ca și celelalte fete din casă. Acolo, nu este niciuna altfel. Însă, în cazul ei, din păcate, câteodată, dă impresia că este falsă! Culmea, dacă nu o cunoști, chiar crezi că este așa. Adevărul, din punctul meu de vedere, este totuși altul! Pur și simplu, până acum, la Puterea dragostei, ea a făcut ce a simțit. Pot spune cu mâna pe inimă că este o fată super OK, pe deasupra și extrem de sufletistă”, a spus Jador, într-un live exclusiv, pe facebook-ul WOWbiz.ro!.


Abonează-te pe

Citește și:

Vremea de weekend, 5-6 decembrie 2020, anunțul ANM: intensificări ale vântului!

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre participarea la Survivor: „Aș face față...”

Andra Volos, adevărul despre relația cu bărbatul însurat: "Așa e!"

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”. Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anamaria Prodan, primele dezvăluiri după ce s-a infectat cu Covid-19: „Au fost momente cumplite”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri