Doamne, ce apariție! Andra Volos și-a găsit alesul?! Iată cum s-a fotografiat tânăra

Andra Volos Puterea Dragostei
Andra Volos s-a afișat în rochie de mireasă!

După ce s-a lansat în muzică și a avut parte de un succes răsunător, Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a afișat în rochie de mireasă, iar fanii au sperat că tânăra și-a găsit alesul. Totuși, sexy-șatena a clarificat situația și este momentul să vă pregătiți pentru că urmează surprize noi!

Andra Volos este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate foste concurente de la „Puterea Dragostei”, dovadă stând chiar numărul uriaș de urmăritori pe care focoasa șatenă i-a adunat pe rețelele de socializare. Frumusețea sa cucerește pe oricine și, cu toate acestea, Andra Volos a avut vreme de peste un an o relație cu năbădăi alături de nimeni altul decât Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andra Volos i-a transmis un mesaj extrem de acid lui Bogdan Mocanu: “Nu o să ne mai împăcăm niciodată"

Andra Volos Puterea Dragostei
Cea mai sexy concurentă de la „Puterea Dragostei” și-a găsit alesul?![Sursa foto: Instagram Andra Volos]

Deși, la început, părea că se înțeleg de minune și că vor fi împreună până la adânci bătrâneți, între Andra și Bogdan de la „Puterea Dragostei” s-a produs o ruptură iremediabilă și s-au văzut nevoiți să își spună „adio!”.

Totuși, tânăra nu s-a lăsat descurajată de cele mai recente evenimente petrecute în viața sa, ba chiar contrar așteptărilor s-a lansat în muzică și se pare că acesta este drumul pe care își dorește să meargă în continuare, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Bogdan Mocanu e istorie! Andra Volos de la Puterea Dragostei a fost surprinsă alături de noul său iubit!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

andra Volos
Andra de la „Puterea Dragostei” pregătește noi surprize pentru fanii săi.[Sursa foto: Instagram Andra Volos]

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a fotografiat în rochie de mireasă!

După ce a lansat o piesă alături de două nume mari din industria muzicală: Tzanca Uraganu și Malyna, Andra Volos este pregătită să urce la nivelul următor și a dezvăluit că pregătește noi surprize pentru fanii săi. În cel mai recent vlog postat pe canalul său de YouTube, Andra Volos s-a afișat într-o rochie extrem de sexy și foarte elegantă- o creație cu trenă, lungă și plină de diferite accesorii care mai de care mai la modă.

Citeste si: Andra Volos, relație cu Dan Bilzerian?: „Nu este un bărbat urât”

Andra Volos iubit
Andra Volos- apariție de senzație în rochie de mireasă![Sursa foto: Instagram Andra Volos]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Spre surprinderea tuturor, prietena sa îi interpreta cunoscuta melodie „Ia-ți mireasă ziua bună”, așa că primul gând al prietenilor virtuali ai Andrei Volos a fost, în mod evident, că tânăra și-ar fi găsit alesul, mai ales că amica fostei concurente de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit că... se mărită! „ A zis Andra Volos că se mărită! ”, a transmis tânăra, iar răspunsul Andrei nu s-a lăsat așteptat:

„Mi-am găsit bărbat!”, a transmis fosta concurentă.

Să fie oare adevărul spus în glumă? Rămâne de văzut dacă Andra Volos și-a găsit, într-adevăr, iubirea!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Surpriză de proporții la „Puterea Dragostei”! Livian a revenit în casa iubirii: ”Revin în forță!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Nicos dezvăluie adevărul despre fosta soție: "S-a terminat, asta e!"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies