Și-au oficializat relația?! Mădălina și George s-au sărutat pasional în fața camerelor de filmat!


Se pare că Mădălina și George sunt cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”, iar tinerii și-au oficializat relația în fața a milioane de telespectatori, printr-un sărut extrem de pasional și romantic.


In articol:

Ediția emisiunii „Puterea Dragostei” de ieri, vineri-23 octombrie, a fost una presărată cu surprize! George și Mădălina, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul al treilea și-au oficializat, într-un final relația! După o relație eșuată cu Mona, fostă concurentă în casa iubirii, tânărul a fost deschis și a recunoscut faptul că are sentimente pentru Mădălina, ba chiar a dezvăluit că i-ar plăcea să formeze un cuplu cu tânăra.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

Mădălina și George
Cei doi tineri de la „Puterea Dragostei” și-au dat frâu liber sentimentelor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Și cum încurcate sunt căile Domnului, se pare că după numeroase încercări de a o cuceri pe superba concurentă, George a ieșit învingător. Mădălina pare îndrăgostită până peste cap de fostul iubit al Monei, așa că a lăsat emoțiile și i-a oferit acestuia un sărut extrem de pasional, care să confirme reciprocitatea sentimentelor!

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

Mădălina și George Puterea Dragostei
Mădălina și George s-au sărutat în fața camerelor de filmat. Să fie oare cel mai nou cuplu?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina și George, cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”!

Mona și George au fost unul dintre primele cupluri formate în casa „Puterea Dragostei”, dar s-au despărțit cu aceeași rapiditate cu care s-au și arătat interesați unul față de celălalt și, până ca Mona să părăsească faimoasa competiție, George deja se arăta interesat de Mădălina. Dacă telespectatorii ar fi crezut că tânăra nu dă curs invitațiilor lui George din respect față de prietenia pe care o avea cu fosta lui iubită, Mona, Mădălina a confirmat că este total dezinteresată de părerea fostei concurente, pentru că între cele două nu a existat o astfel de relație, atât de strânsă.

Citeste si: George de la Puterea Dragostei, gelos nevoie mare pe Mădălina și... Rareș!

George și Mădălina
George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”, sărut pasional în fața camerelor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate acestea, în ediția de pe 23 octombrie, George a reușit să îi fure un sărut pe cât de timid, pe atât e pasional Mădălinei, în timp ce în jurul lor se purtau adevărate războaie! Mai mult, nici Mona nu se lasă mai prejos! Dacă George și-a găsit fericirea în brațele Mădăline, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mămică a unui băiețel, a recunoscut că a cunoscut un bărbat misterios pe care îl place nespus!

„Este un băiat care îmi place și vorbim constant. Vorbim, ne trimitem mesaje, îi spun ”Bombonel”. Pentru el m-aș întoarce la Puterea Dragostei, dar dacă ar ieși băiatul care mie îmi place, nu m-aș mai duce pentru că nu aș mai avea de ce”,  a mărturisit Mona.


Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză de proporții la „Puterea Dragostei”! Livian a revenit în casa iubirii: ”Revin în forță!”

A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!

Nicos dezvăluie adevărul despre fosta soție: "S-a terminat, asta e!"

Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

Livian de la Puterea dragostei, mesaj neașteptat despre Flori: „Am un anunț foarte important de făcut”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Obiceiuri sănătoase pe care poți să le adopți cu ușurință atunci când îți petreci timpul în fața ecranului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri