Și-au oficializat relația?! Mădălina și George s-au sărutat pasional în fața camerelor de filmat!

George și Mădălina
George și Mădălina sunt cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei?

Se pare că Mădălina și George sunt cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”, iar tinerii și-au oficializat relația în fața a milioane de telespectatori, printr-un sărut extrem de pasional și romantic.

Ediția emisiunii „Puterea Dragostei” de ieri, vineri-23 octombrie, a fost una presărată cu surprize! George și Mădălina, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul al treilea și-au oficializat, într-un final relația! După o relație eșuată cu Mona, fostă concurentă în casa iubirii, tânărul a fost deschis și a recunoscut faptul că are sentimente pentru Mădălina, ba chiar a dezvăluit că i-ar plăcea să formeze un cuplu cu tânăra.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

Mădălina și George
Cei doi tineri de la „Puterea Dragostei” și-au dat frâu liber sentimentelor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Și cum încurcate sunt căile Domnului, se pare că după numeroase încercări de a o cuceri pe superba concurentă, George a ieșit învingător. Mădălina pare îndrăgostită până peste cap de fostul iubit al Monei, așa că a lăsat emoțiile și i-a oferit acestuia un sărut extrem de pasional, care să confirme reciprocitatea sentimentelor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

Mădălina și George Puterea Dragostei
Mădălina și George s-au sărutat în fața camerelor de filmat. Să fie oare cel mai nou cuplu?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina și George, cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”!

Mona și George au fost unul dintre primele cupluri formate în casa „Puterea Dragostei”, dar s-au despărțit cu aceeași rapiditate cu care s-au și arătat interesați unul față de celălalt și, până ca Mona să părăsească faimoasa competiție, George deja se arăta interesat de Mădălina.

Dacă telespectatorii ar fi crezut că tânăra nu dă curs invitațiilor lui George din respect față de prietenia pe care o avea cu fosta lui iubită, Mona, Mădălina a confirmat că este total dezinteresată de părerea fostei concurente, pentru că între cele două nu a existat o astfel de relație, atât de strânsă.

Citeste si: George de la Puterea Dragostei, gelos nevoie mare pe Mădălina și... Rareș!

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

George și Mădălina
George și Mădălina de la „Puterea Dragostei”, sărut pasional în fața camerelor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate acestea, în ediția de pe 23 octombrie, George a reușit să îi fure un sărut pe cât de timid, pe atât e pasional Mădălinei, în timp ce în jurul lor se purtau adevărate războaie! Mai mult, nici Mona nu se lasă mai prejos! Dacă George și-a găsit fericirea în brațele Mădăline, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, mămică a unui băiețel, a recunoscut că a cunoscut un bărbat misterios pe care îl place nespus!

„Este un băiat care îmi place și vorbim constant. Vorbim, ne trimitem mesaje, îi spun ”Bombonel”. Pentru el m-aș întoarce la Puterea Dragostei, dar dacă ar ieși băiatul care mie îmi place, nu m-aș mai duce pentru că nu aș mai avea de ce”,  a mărturisit Mona.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nicos dezvăluie adevărul despre fosta soție: "S-a terminat, asta e!"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies