Surpriză de proporții la „Puterea Dragostei”! Livian a revenit în casa iubirii: ”Revin în forță!”

Livian Puterea Dragostei
Livian, apariție surpriză în sezonul 3 „Puterea Dragostei”.

Fanii emisiunii „Puterea Dragostei” au fost surprinși la aflarea faptului că Livian, câștigătorul celiu de-al doilea sezon, a revenit în casa iubirii.

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Puterea Dragostei” și nu doar din al doilea sezon, ci din toate timpurile, dovadă stând chiar numărul colosal de voturi pe care tânărul le-a primit înainte de a câștiga marele trofeu al sezonului. Alături de Bianca Comănici, fosta sa iubită, tânărul a cucerit sute de mii de fani care și l-au dorit câștigător și, în ciuda așteptărilor, câștigătorii sezonului doi „Puterea Dragostei” și-au spus „adio!” imediat după terminarea emisiunii.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj neașteptat despre Flori: „Am un anunț foarte important de făcut”

Puterea Dragostei Livian
Livian a fost invitat surpriză în sezonul al treilea al emisiunii „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Facebook Nelson Pop]

Cu tote acestea, se pare că frumoșii tineri sunt bine acum și, în timp ce Bianca se concentrează asupra carierei și are numeroase apariți publice, Livian are deja o nouă iubită față de care nu ezită să își manifeste sentimentele.

Livian și Florentina au mers într-o excursie la Istanbul, iar ardeleanu a decis să treacă și prin casa „Puterea Dragostei”, iar concurenții și telespectatorii, deopotrivă, au fost de-a dreptul surprinși să-l vadă pe Livian acolo, din nou.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei" o critică extrem de dur pe Ștefania: "Acum nu-i mai este rușine?"

Livian a mers la „Puterea Dragostei” pentru a-i surprinde pe noii concurenți

În aceeași ordine de idei, Livian de la „Puterea Dragostei” a intrat live, pe canalul său de YouTube, pentru a împărtăși cu prietenii săi virtuali experiența din sezonul al treilea, dar și părerile pe care și le-a format despre noii concurenți. Deși nu a fost apreciat de toți participanții sezonului al treilea, tânărul a mărturisit că a fost extrem e sincer, indiferent de duritatea cu care a fost catalogat și a dezvăluit că nu și-a dorit să pară superior din niciun punct de vedere, aroganța

sa fiind unul dintre motvele pentru care Livian nu le-a prea intrat la inimă băieților de la „Puterea Dragostei” 3.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a trecut peste Livian: „M-am ținut de mână cu o altă persoană”

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Livian
Livian, în casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Nelson Pop]

”Nu revin în forță cu aer de superioritate, cu nu știu ce. Vă dați seama tensiuni? Tot ce-am vorbit a fost foarte direct, atât la fete, cât și la băieți. Când am intrat în casă era ca la începutul sezonului doi, când eram concurenții noi cu cei vechi, Jador...se simțea o oarecare diferență. Mi-am făcut intrarea frumoasă. Să vă văd pe voi ce ați fi făcut.

Intrați în casa Puterea Dragostei și vedeți că sunteți blocați. Aveți intrarea blocată. Ei s-au simțit în poziție defensivă, că le-am luat și pe fete la dans și-am zis să reacționez, să înțeleagă că n-am venit cu gânduri, să arăt cine-s eu.”, a mărturisit Livian de la „Puterea Dragostei” pe canalul său de YouTube.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Mona de la „Puterea Dragostei”, in flirturi cu alt bărbat: ”Bombonel..”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Adelin de la Puterea dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că a desfigurat-o pe Ștefania: „Știi ce se întâmplă când nu riști?”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies